The ParadiSe
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
The ParadiSe
www.ParadiSuL.MyForum.Ro ... Intrati si va inregistrati ... Nu veti regreta ... Forum cu concursuri, creatii ale userilor de pe forum. Pe forum Se mai discuta despre sport, filme, muzica si multe altele. Have Fun!
(Cei carora le place si se inregistreaza, Sa Posteze AICI )
Multumesc si astept pareri!
(Cei carora le place si se inregistreaza, Sa Posteze AICI )
Multumesc si astept pareri!
Foaie verde castravete, am dat headshot prin perete n`a fost wall a fost bulan si adminul mi`a dat ban! 

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Daca erai mai atent nu ziceai asta...MoNsTeR scrie:nu cred ca trebuia postat la forumuri, deoarece am vrut sa fac reclama forumului.
Cam ai confirmat o chestie. nu e cu nimic special si se aseamana cu forumurile existente pe myforum.roForumuri-Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
geo
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Daca nu stii nu ma corecta.Din moment ce e FORUM(tu ai spus asta) si vrei sa ii faci reclama exista o sectiune pe acest forum numita Forumuri unde iti poti face reclama,capisci ?MoNsTeR scrie:nu cred ca trebuia postat la forumuri, deoarece am vrut sa fac reclama forumului.
spiridusu e plecat in vacanta !
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat