aLeX RaNkS
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Cred ca ar fi trebuit sa creezi alt topic pentru intrebarea ta (daca nu exista deja...)
Panoul administratorului > Ranguri. Setezi pentru fiecare numarul de mesaje minim pentru a obtine acel rang. De asemenea, poti sa ascociezi si o imagine cu fiecare rang in parte. Dupa ce uploadezi imaginile "rangului", pui calea pentru fiecare in casuta de text "Imaginea rangului ". Cred ca e la fel si pentru php 3. Eu am 2
Panoul administratorului > Ranguri. Setezi pentru fiecare numarul de mesaje minim pentru a obtine acel rang. De asemenea, poti sa ascociezi si o imagine cu fiecare rang in parte. Dupa ce uploadezi imaginile "rangului", pui calea pentru fiecare in casuta de text "Imaginea rangului ". Cred ca e la fel si pentru php 3. Eu am 2

Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Mai exact Pan admin>Utilizatori>Rankuri. mai departe povestea este bunaMallzebuth scrie:Cred ca ar fi trebuit sa creezi alt topic pentru intrebarea ta (daca nu exista deja...)
@Mallzebuth: la phpbb3 in loc de acel meniu din stanga ai sus tab-uri.
geo
- SuSa
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Exact asa ziceam si eu. Daca nu le poate lua nimeni de ce le-a mai facut. Inca nu le-am pus pe forum, ci i-am trimis lui un pm cu forumul meu si daca este el de acord am sa le pun, daca nu o sa-mi caut altele. Nici mie nu imi place cand copiaza cineva ceva de pe forumul meu sau de pe ceva ce este al meu si de accea astept rapunsul lui la mine pe forum.