Ce se poate face in astfel de situatie?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Normal cã au ce sã îţi facã,din cunoştinţele mele nu era voie sã intri pe conturile altor persoane fãrã acordul acestora,bãnuiesc cã ai 'ghicit' parola.Myky scrie:Pana si pe mine ma'u speriat... Unii... Cu un forum care il hack'uisem eu... Dar cand am vorbit cu un prieten adevarat si apropiat mi'a zis ca nu imi poate face nimic.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Asta am si facut.I-am trimis mail cum ca parintii lui vor fii actionati in instanta pentru "faptele" lui pentru ca el este minor.Muzet scrie:Dacã este un puşti de 11 ani spune-i cã o sã afle pãrinţii lui despre asta şi ar trebui sã înceteze.
Dacã nu este aşa 'prostuţ' încearcã ce a spus megeo,chestia cu localitatea şi altele,pe oricine ar speria chestii de-astea,mã refer la copiii ãia micuţi.
spiridusu e plecat in vacanta !
- Myky
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu am ghicit parola... Ia'm aflat hashu... Ehh... Tampenii copilaresti..Muzet scrie:Normal cã au ce sã îţi facã,din cunoştinţele mele nu era voie sã intri pe conturile altor persoane fãrã acordul acestora,bãnuiesc cã ai 'ghicit' parola.Myky scrie:Pana si pe mine ma'u speriat... Unii... Cu un forum care il hack'uisem eu... Dar cand am vorbit cu un prieten adevarat si apropiat mi'a zis ca nu imi poate face nimic.

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Da,iti multumesc,e o idee fte fte buna...Problema este unde gasesc asa ceva?rizwan scrie:Ti-am trimis un pm.
citeste-l cu atentie.
EDIT LATER
Hai ca a dat rezultate faza cu instanta,legile si parintii lui

Mi-a raspuns el:
Dupa care...am bagat si mai tare sperieti in el ... "Noi nu ne jucam.Urmeaza ca actele sa fie semnate de ownerul Liga-1.Com pentru ca dvs sa fiti actionati in instanta"> Multumesc de informare,dar tot stafful Ligii1.com a cam ramas in urma.
> Din lipsa vizitatorilor,subdomeniul http://liga1.do.am nu mai este
> accesibil,ci doar un simpul redirect pentru un site mai mare!
> Numai bine!
La care el ...
> Nu va rogggg.Nu am vrut sa copiez.

spiridusu e plecat in vacanta !