Ultimate-GFX
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Ultimate-GFX
Link : http://ultimate-gfx.net
Descriere : Am revenit dupa o perioada lunga . Ultimate-GFX acum este o mica retea in care speram noi ca te vei simti bine . Ai nevoie de un sig/avatar/userbar/banner sau altceva intra si fa o cerere . In aceelasi timp avem Zona de lupta,Resurse si multe altele . Stafful este de treaba si in aceelasi timp si userii . Noi speram ca va vom face pe plac cu ce va oferim . In curand un Image Upload + blog .
Noutati : Cautam staff
Mai multe : Deocamdata lucram la el . Speram ca va va place .
Concursuri : In fiecare saptamana vom face concursuri .
Saptamana asta va fi concursul official [ Cel cu premiu <b>Admin</b>
Va multumim pentru intelegere
Stafful U-GFX
Descriere : Am revenit dupa o perioada lunga . Ultimate-GFX acum este o mica retea in care speram noi ca te vei simti bine . Ai nevoie de un sig/avatar/userbar/banner sau altceva intra si fa o cerere . In aceelasi timp avem Zona de lupta,Resurse si multe altele . Stafful este de treaba si in aceelasi timp si userii . Noi speram ca va vom face pe plac cu ce va oferim . In curand un Image Upload + blog .
Noutati : Cautam staff
Mai multe : Deocamdata lucram la el . Speram ca va va place .
Concursuri : In fiecare saptamana vom face concursuri .
Saptamana asta va fi concursul official [ Cel cu premiu <b>Admin</b>
Va multumim pentru intelegere
Stafful U-GFX
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
De ce-l pupi in cur?Myky scrie:Este foarte frumos... Doar e a lui Invo... Bafta cu el...
Este o tema platita, furata de pe un forum de warez.
Nu-i facuta de el.
Nici macar sigla de sus cu 'omuletu' ala nu afost schimbata, doar a adaugat el Ultimate GFX.
Bai invo, te faci de ras cu un forum de gfx cu o tema furata.
Fa-ti si tu una cum am facut si eu cu www.gfxmedia.us am lucrat de mi-a sarit capu sa fac ceva original, si tu te prezinti cu o tema care costa 29.99$ si nici macar n-ai cumparat-o, ai downloadat-o de pe rapidshare.
http://www.extremepixels.com/phpBB/skins_phpBB.php
Nu-i frumos ce faci.
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Tu crezi ca te-am jignit?
Cur exista in DEX. -> http://dexonline.ro/search.php?cuv=cur
Si nu, nu am nici o intentie sa-mi fac reclama la forum.
I-am aratat doar un exemplu de asa DA, el doar ocupa spatiu pe net, degeaba.
Invo4, am vazut atatea site-uri facute de tine, pe care le-ai lasat dupa 2 saptamani. Tu stii ce faci? vezi ca nu intra nimeni pe site, si te lasi batut. Nu asa se face treaba, tu crezi ca o sa-ti vina utilizatorii in 5 zile?
Si eu faceam la fel, in prima zi eram entuziasmat, a doua zi, vedeam ca nu intra nimeni, nu-mi mai placea, faceam altceva.
Exact asa esti si tu, eu insa am inceput prin a cumpara reclama pe alte site-uri, si vad ca a dat rezultate.
Cur exista in DEX. -> http://dexonline.ro/search.php?cuv=cur
Si nu, nu am nici o intentie sa-mi fac reclama la forum.
I-am aratat doar un exemplu de asa DA, el doar ocupa spatiu pe net, degeaba.
Invo4, am vazut atatea site-uri facute de tine, pe care le-ai lasat dupa 2 saptamani. Tu stii ce faci? vezi ca nu intra nimeni pe site, si te lasi batut. Nu asa se face treaba, tu crezi ca o sa-ti vina utilizatorii in 5 zile?
Si eu faceam la fel, in prima zi eram entuziasmat, a doua zi, vedeam ca nu intra nimeni, nu-mi mai placea, faceam altceva.
Exact asa esti si tu, eu insa am inceput prin a cumpara reclama pe alte site-uri, si vad ca a dat rezultate.