Ce se poate face in astfel de situatie?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- SuSa
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Incearca aici cu cltr+c si dupa ctrl+v. Scuzati de reclama. Este un forum al meu mai vechi dar care nu il mai folosesc de mult. Am pus pe el scriptu ala anty-copy si va demonstrez ca nu poti sa te uiti in sursa numai daca salvezi pagina. Nu merge cu ctrl+c si dupa ctrl+v.
@ Criminalu incearca asa cum ai spus tu si-ti demonstrez ca nu poti. Nu te mai tine tare in gura daca nici macar nu ai vazut despre ce este vorba.
@ Criminalu incearca asa cum ai spus tu si-ti demonstrez ca nu poti. Nu te mai tine tare in gura daca nici macar nu ai vazut despre ce este vorba.
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
eu folosesc mozila si iete ca merge si ctrl c si ctrl v si crtl u , numa clik dreapta nu merge, dar cu ii trebe cand stie toate shortcuturile asteaSuSa scrie:Incearca aici cu cltr+c si dupa ctrl+v. Scuzati de reclama. Este un forum al meu mai vechi dar care nu il mai folosesc de mult. Am pus pe el scriptu ala anty-copy si va demonstrez ca nu poti sa te uiti in sursa numai daca salvezi pagina. Nu merge cu ctrl+c si dupa ctrl+v.

geo