Login din prima pagina mai special

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Kebur
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Login din prima pagina mai special

Mesaj de Kebur »

Salut. Imi cer scuze ca incep inca un topic pe tema aceasta, am vazut ca deja sunt multe (m-am uitat pe fiecare), dar tot nu am gasit ce imi trebuie. Intr-unul dintre acele subiecte Catalin parca a oferit un script care permitea login-ul pt forum din prima pagina a site-ului. Era destul de interesant, dar eu vreau urmatorul lucru: un script care sa permita inregistrarea si logarea pt forum din prima pagina a site-ului, iar cand userul se autentifica sa apara optiunea log out. Folosind acel script, ma puteam doar loga, si dp ce ma autentificam, box-ul de inregistrare ramanea tot asa, cerand parola si userul. daca intram pe forum. eram gata logat. Eu vreau un script care sa afisieze log out de ex, pt ca nu toti utilizatorii sunt priceputi, si unii ar putea crede ca nu au putut fi autentificati daca nu apare o schimbare, fie ea cat de mica, in box-ul de log-are.
Deci un rezumat - eu vreau:
- un script (NU MOD!!!) care sa permita inregistrarea si logarea direct din prima pagina a site-ului, si care, dp. inregistrare, sa afiseze optiunea de log out de exemplu(pentru a oferi o confirmare vizuala utilizatorului asupra faptului ca parola si username-ul sau au fost acceptate)
Site-ul meu: www.univcraiova.as.ro
Va multumesc si imi cer scuze daca mesajul meu nu a fost prea clar...
Kebur
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Kebur »

uitati si codul: viewtopic.php?p=4774#4774
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

mr fred
Nou venit

Mesaj de mr fred »

nu e chiar ce cautam eu (si probabil nici Kebur), pentru ca autentificare se face intai pe forum si apoi devi logat si pe site. Ideal ar fi invers. Te loghezi pe site si devin logged si pe forum.

Lucrurile ar fi simple daca nu ar exista (in cazul meu) inca un sistem de useri. In varinata actuala, variabilele $user si $password sunt preluate dintru-un formular si functia auth_user($user, $password) verifica corectidunea si in caz de true seteaza un cookie. Ma gandeam ca se poate sa fie si pentru bb o astfel de functie bb_auth_user($user, $password).
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”