Exista vreun mod prin care se poate introduce un timp in care userul isi poate modifica postul ...
de ex. cineva scrie un post dar sa nu mai poata modifica dupa 15 minute de la scrierea lui
exista asa ceva ?
Modify/edit time post
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Exact mihaitza
aici este toata chestia ... daca cineva scrie o prostie (sau nu) dupa un anume timp poate modifica oricand ... dar daca s-ar implementa acest mod atunci modificarile ulterioare ar putea fi facute doar intr-un interval de timp scurt ... iar cu ocazia asta si userul respectiv ar fi mai atent la ce scrie
aici este toata chestia ... daca cineva scrie o prostie (sau nu) dupa un anume timp poate modifica oricand ... dar daca s-ar implementa acest mod atunci modificarile ulterioare ar putea fi facute doar intr-un interval de timp scurt ... iar cu ocazia asta si userul respectiv ar fi mai atent la ce scrie
- MJR
- Fost coleg
eu m-am confruntat cu problema asta si pot sa spun ca nici acum nu este rezolvata
.. in sensul ca initial am lasat posibilitatea editarii mesajului [cum este si aici], insa ma trezeam cu mesaje modificate dupa vreo 2-3 zile, in functie de ce raspundeau si ceilalti de pe forum si nu mai intelegeai nimic din postari. am interzis dupa aia editarea si ma trezesc cu 2-3 mesaje scrise unul dupa altul, pe motiv ca au uitat sa mai adauge cite ceva in mesajul lor...
uneori, cum o dai tot nu e bine

uneori, cum o dai tot nu e bine

- BuGsY
- Fost coleg
Re: Modify/edit time post
Azazel s-a găsit rezolvare la subiectul deschis de tine.Azazel scrie:Exista vreun mod prin care se poate introduce un timp in care userul isi poate modifica postul ...
de ex. cineva scrie un post dar sa nu mai poata modifica dupa 15 minute de la scrierea lui
exista asa ceva ?
Blocare dupa 15 minute a optiunii "modifica"?