o nouo nelamurire

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Iarba
Utilizator înregistrat

o nouo nelamurire

Mesaj de Iarba »

Cum pot pune situl pe un motor de cautare (google in special ) la phpbb 3.x.x am observatk avea (boti sau ce erau aia) eu folosesc phpbb 2.0.X
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: o nouo nelamurire

Mesaj de Muzet »

Iarba scrie:Cum pot pune situl pe un motor de cautare (google in special ) la phpbb 3.x.x am observatk avea (boti sau ce erau aia) eu folosesc phpbb 2.0.X
Trebuie să îi atragi,mai întăi verifică dacă sunt activaţi de la Spiders/Bots,dacă nu activează-i.
Ei vin singuri,trebuie doar să aibă ce să găsească pe forumul tău.
Iarba
Utilizator înregistrat

Mesaj de Iarba »

Si unde anume sunt Spiders/Bots, k mam uitat in PA si nu am gasit nimic care sa semene cu Spiders/Bots. Folosesc phpbb 2.0.x
sau trebuie sa ii adaug eu ?? sau !?!?!?! . . . sunt incepator :D
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Am crezut că foloseşti phpBB 3,nu m-am uitat în ce categorie a scris,instalează MOD-ul ăla,pentru phpBB 2,boţii de vizitează şi aşa dar nu îţi arată în lista cu utlizatori înregistraţi.
Iarba
Utilizator înregistrat

Mesaj de Iarba »

Deci pina la urma imi trebuie un mod pt a putea fi gasit fourumul, imi puteti pune si mie un link catre acest mod si citeva informati despre el ? va rog am nevoie neaparat :D ms anticipat
Cybernetyc
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cybernetyc »

inscrie ti URL-ul in website submitere http://suportpc.com/free-web-submitters-t103.html
...
Iarba
Utilizator înregistrat

Mesaj de Iarba »

am incercat sa ma inscriu insa imi da invalid link sau ma trimite dupa o pagina pe alto te tog io ajutama si pe me cu prob asta te rog mult :)
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”