Cum ma "bag" pe google.

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
esperar
Utilizator înregistrat

Cum ma "bag" pe google.

Mesaj de esperar »

Alaturi de cateva persoane am facut un site si un forum.Spre marea mea uimire,am aparut pe google cu forumul fara sa cer asta sau fara setez ceva(nici reclame n-am bagat).
In schimb,siteul nu apare in motoarele de cautare.Deci,cum imi inscriu siteul pe google?
Adresa forumului este forum.cfbraila si apare pe google pe prima pagina pt "forum cfbraila".
Siteul,cfbraila.ro
Daca vreti,va puteti spune si parerea :)
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Intrii pe http://google.com/addurl si bagi site'ul tau.
RAkyu
Utilizator înregistrat
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de RAkyu »

poi orice site apare pe google .. "totul gasesti pe internet" dece crezi ca zic oamenii de ex intreaba-l pe "gogu" (goolge) si la ce te referi cand zici
Deci,cum imi inscriu siteul pe google?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Ar trebui să citeşti câte ceva despre SEO,ca acesta să ajungă la tine pe site va trebui să îl atragi,trebuie să găsească multe link-uri la tine pe forum sau site,depinde de ce te-ai gândit să faci.La phpBB 3.0.x se găseşte o opţiune de activare şi dezactivare a boţilor printre care şi botul de la Google,verifică să fie activat.

Te mai poţi înscrie în directore web cu Page Rank mare,Google o să te găsească mai repede,acum caută pe google detalii despre SEO şi o să găseşti nenumărate link-uri,citeşte şi învaţă.
esperar
Utilizator înregistrat

Mesaj de esperar »

Am citit pe wikipedia,dar nu pot face treaba asta normal?Eu am siteul in html si nu pot pune meta tagurile imediat la inceputul sitului?

Cod: Selectaţi tot

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
<meta name="abstract" content="phpBB (PHP Bulletin Board) is the leading free open-source bulletin board package. Create an online community on your website today!" />
<meta name="author" content="phpBB.ro" />
<meta name="classification" content="forum" />
<meta name="copyright" content="2007 phpBB Romania" />
<meta name="description" content="phpBB Romania - forumul phpBB in limba romana. Opinii, implementari, ajutor, instructiuni si download." />
<meta name="distribution" content="global" />
<meta name="keywords" content="ajutor,articole,communities,community builder,community creator,customise,diacritice,download,fast,forum,forum phpBB in limba romana,free bulletin board,hacks,implementari,instructiuni,localizare,mods,moduri,multi-lingual,mysql,open source,opinii,php,phpbb,phpbb2,phpbb3,postgres,rapid,romaneste,Romania,Romanian,stiluri,subsilver,suport,teme,templates,templateuri,traduceri" />
<meta name="language" content="ro" />
<meta name="rating" content="Safe For Kids" />
<meta name="revisit-after" content="2 days" />
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Asta este o metodă care funcţionează destul de bine momentan,cu asta atunci când cineva caută pe un director web câteva cuvinte iar tu le ai la meta name="keywords" o să apari şi tu doar dacă a indexat paginile tale,poţi fi în top cu această chestie,le bagi la începutul fiecărei pagini.
megastar
Utilizator înregistrat

Re: Cum ma "bag" pe google.

Mesaj de megastar »

esperar scrie:Alaturi de cateva persoane am facut un site si un forum.Spre marea mea uimire,am aparut pe google cu forumul fara sa cer asta sau fara setez ceva(nici reclame n-am bagat).
In schimb,siteul nu apare in motoarele de cautare.Deci,cum imi inscriu siteul pe google?
Adresa forumului este forum.cfbraila si apare pe google pe prima pagina pt "forum cfbraila".
Siteul,cfbraila.ro
Daca vreti,va puteti spune si parerea :)
Inscrie in niste directoare site-ul .Ti-as da o lista cu directoare dar mi-e sa nu imi iau ban. Cauta pe google.Poti ajunge sa te indexe google chiar si in doua zile.
dorikut
Utilizator înregistrat

Mesaj de dorikut »

Eu nu inteleg de ce intreaba tipul asta de inregistrare cand eu foloseste deja unelte pt webmasteri de la google......... daca nu credeti trageti un ochi la metataguri

Cod: Selectaţi tot

<meta name="verify-v1" content="uxmpm139KTM3HY5DzOTrT27V8r4E240WgCYqDisnaL0=" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
Va invit sa jucati <a href='http://www.600jocuri.com'>Jocuri Online</a>
esperar
Utilizator înregistrat

Mesaj de esperar »

Eu doar am copat tot ce am vazut cu ":meta" nu am mai stat sa selectez.Pentru un site in html,facut in dreamweaver exista "unelte"? :shock:
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”