NU POT INSTALA PHPBB
- YAMAZAKI_NDS
- Utilizator înregistrat
NU POT INSTALA PHPBB
plz help me chiar nu pot instala am o mare problemea la mysql nu stiu sa fac o baza de date la baze de date arata doar test si cand dau click dreapta sa dau create nu este create ce se intampla eu vreu sa fac un forum doar pe retea
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
baza de date pe mysql poti sa o creezi direct sau cu un utilitar gen phpMyAdmin.
pentru instalare consulta articolul Instalarea forumului phpBB - instalare noua si foloseste cu incredere formularul de cautare !
pentru instalare consulta articolul Instalarea forumului phpBB - instalare noua si foloseste cu incredere formularul de cautare !
- YAMAZAKI_NDS
- Utilizator înregistrat
bah stiu ca pot sa fac direct sau cu phpmyadmin (cu phpmyadmin ma incurc rau de tot) dau direct nu ma lasa de ex am intrat in mysql\bin\winmysqladmin.exe si acolo prima oara mi-am facut user da dupa aia am intrat in serve am dat la database si imi apaare doar un database :test si nu pot sa il sterg si cand dau clickdreapta sa dau create database nu ma lasa (nu imi apare decat flush host,logs, tables , etc..
si m-am uitat in help si acolo arat o poza in care arata cand dai clickdreapta acolo ca prima commanda trebuia sa fie create da mie nu imi apare )am MySQL 3.23.58
si ce trebuie sa mai fac dupa ce fac databasu si tabelele si pun forumu trebuie sa mai instalez vreu soft ceva ???
am inteles ca php si cu ala nu stiu sa umblu??
si m-am uitat in help si acolo arat o poza in care arata cand dai clickdreapta acolo ca prima commanda trebuia sa fie create da mie nu imi apare )am MySQL 3.23.58
si ce trebuie sa mai fac dupa ce fac databasu si tabelele si pun forumu trebuie sa mai instalez vreu soft ceva ???
am inteles ca php si cu ala nu stiu sa umblu??
- YAMAZAKI_NDS
- Utilizator înregistrat
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
o sa reusesti cu userul de root pe mysql. iti recomand forumul comunităţii Phpromania.net pentru probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL (exact ceea ce ai tu).
dupa ce reusesti sa-ti rezolvi aceste probleme si daca mai ai intrebari legate de phpBB, revin-o pe forum.
dupa ce reusesti sa-ti rezolvi aceste probleme si daca mai ai intrebari legate de phpBB, revin-o pe forum.