Scoala 11 Botosani

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Imaginea din header are 313.49 KB, incearca sa o salvezi ca jpg nu ca png. In rest ce sa zic, un site facut in sitebuilder...

LE: Ce titluri ciudate au paginile, Contact Us, Services, About us :lol:
Godaddy
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Godaddy »

Oooo da ce interesant ... imi dau seama saracu consiliu al elevilor cat de praf e .. dupa elevii de clasa a 5-a si a 6-a pe care ii are ... copilasii :))
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de pK - eXplosive »

Cica e cate un "lider" al fiecarei clasei a scolii si acei copii formeaza consiliul elevilor , oricum nu prea am eu o treaba cu scoala , mai mult fac panarama la ore si i-am facut site-ul asta profei de info si directoarei (a promis un 10 si absente motivate , cum putea sa refuz) . Totusi e un site de scoala , doar nu vroiati ceva fun ;)
Godaddy
Utilizator înregistrat

Mesaj de Godaddy »

Ai inteles gresit, eu nu am zis nimica de site .. am zis de consiliu ca mi se pare o panarama :)
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat

Poza e facuta de mai de mult de aia par asa mici :) nu ca acuma ar fi tare mari , in fine asta e scoala mea acus plec la liceu . Mai astept alte pareri :)
Myky
Utilizator înregistrat

Mesaj de Myky »

Arata bine.... Cum am mai spus pentru un program de site-bilding... Oricum bafta cu absentele si notele.
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat

Pe primul semestru am avut 7 la purtare (absentele astea) si semestrul asta vreau sa am 10 , cu un pic de ajutor din partea dirigintei (adica ea imi motiveaza absentele) . Multumesc myky:)
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

pK - eXplosive scrie:Pe primul semestru am avut 7 la purtare (absentele astea) si semestrul asta vreau sa am 10 , cu un pic de ajutor din partea dirigintei (adica ea imi motiveaza absentele) . Multumesc myky:)
Pentru note nu făceam nimic,după ce termin cu examenele mă apuc cu încă cineva să facem şi noi site-ul şcolii,cumpără domeniu şi host şi ne apucăm de el,sincer cu site-ul ăla se face şcoala de râs.
Am deschis odată Yahoo! SiteBuilder şi avea câte template-uri destul de frumoase,puteai să foloseşti unu şi apoi modificai,pe la culori pe la butoane,aşa ai aruncat 2-3 cuvinte şi o imagine acolo,site.
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat

Poi templante-ul l-o ales profa si tot asa, daca iei i-a placut ce-i puteam zice ,"nu"?, nu a vrut sa-si ia un domeniu.info cu un host marisor, de aceea e free si fata de celelalte site-uri/prezentari power point/sau ce au mai facut celelalte scoli la un concurs, acesta pare sa fie deasupra lor :))
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”