Sistemul de operare Linux e gratuit(si Open Source),majoritatea websiteurilor sunt puse pe linux si totusi .. nu scrie mai nicaieri pe site Created on Linux sau Created on Unix cu link spre http://linux.org
Linkul catre phpbb.ro a fost pus pentru a ne arata respectul fata de cei de aici!
sters
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Si pe cei de la phpbb.com nu-i respecti? Tare...Cap1taN scrie:Sistemul de operare Linux e gratuit(si Open Source),majoritatea websiteurilor sunt puse pe linux si totusi .. nu scrie mai nicaieri pe site Created on Linux sau Created on Unix cu link spre http://linux.org
Linkul catre phpbb.ro a fost pus pentru a ne arata respectul fata de cei de aici!

Nu te obliga nimeni sa folosesti phpBB, a fost alegerea ta, ai fost de acord cu termenii si conditiile de utilizare. Daca nu esti de acord, treci pe alt soft, de ex. vBulletin care e cu plata.

-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Voi astia de pe aici nu prea stiti ce inseamna licenta Open Source GPL ...
Licenta Open Source NU va obliga sa pastrati copyright intact, ci va obliga DOAR sa nu reproduceti scriptul si sa il vindeti contra cost.
Daca scriptul avea copyright removal care costa XXX dolari sau mai stiu eu ce, atunci va puteati pune si in cap si sa il dati si in judecata...
Am mai citit pe undeva prin acest topic referitor la pierderea suportului pe forumurile phpbb. Intrebarea mea, care suport? Ca eu am postat o intrebare si mi-a raspuns 'fantoma' site-ului .. ca nu mi-a raspuns nimeni, iar atunci ma intreb de ce se mai numeste forum de suport ?
Eu zic sa nu va mai agitati atata pentru un amarat de link ...
O alta chestie ... eu pot sa imi traduc singur forumul, ca nu e chiar asa grea limba engleza pe cat pare ... si atunci ce o sa mai ziceti? Ca tot de voi e tradus? Voi nu aveti de unde sa stiti daca eu mi-am tradus singur forumul sau e tradus de voi ...
Poate omul asta si la tradus singur, de unde stiti voi? Aveti acces FTP la el si i-ati controlat toate fisierele ? Sa fim seriosi .. chiar aberati la fazele astea ...
Licenta Open Source NU va obliga sa pastrati copyright intact, ci va obliga DOAR sa nu reproduceti scriptul si sa il vindeti contra cost.
Daca scriptul avea copyright removal care costa XXX dolari sau mai stiu eu ce, atunci va puteati pune si in cap si sa il dati si in judecata...
Am mai citit pe undeva prin acest topic referitor la pierderea suportului pe forumurile phpbb. Intrebarea mea, care suport? Ca eu am postat o intrebare si mi-a raspuns 'fantoma' site-ului .. ca nu mi-a raspuns nimeni, iar atunci ma intreb de ce se mai numeste forum de suport ?
Eu zic sa nu va mai agitati atata pentru un amarat de link ...
O alta chestie ... eu pot sa imi traduc singur forumul, ca nu e chiar asa grea limba engleza pe cat pare ... si atunci ce o sa mai ziceti? Ca tot de voi e tradus? Voi nu aveti de unde sa stiti daca eu mi-am tradus singur forumul sau e tradus de voi ...
Poate omul asta si la tradus singur, de unde stiti voi? Aveti acces FTP la el si i-ati controlat toate fisierele ? Sa fim seriosi .. chiar aberati la fazele astea ...
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Nu iti convine,nu te tine nimeni cu forta aici...Ce te-ai ofticat ca nu ai primit ajutor ?...Lumea mai are si treaba,mai cu serviciul mai cu una alta...Godaddy scrie: Intrebarea mea, care suport? Ca eu am postat o intrebare si mi-a raspuns 'fantoma' site-ului .. ca nu mi-a raspuns nimeni, iar atunci ma intreb de ce se mai numeste forum de suport ?
Bunul simt lipseste cu desavarsire ...Godaddy scrie:.. chiar aberati la fazele astea ...
spiridusu e plecat in vacanta !