www.univcraiova.as.ro/forum/

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Kebur
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Kebur »

Un forum nou, frumos, dar nepopulat... PLS JOIN! :roll:
Just kidding! Acum serios, spuneti-mi parerea voastra...
PS: linku pt acces mai usor:
www.univcraiova.as.ro
PPS: poate vreti sa incercati Joc mai special din meniul de pe www.univcraiova.as.ro - eu zic ca merita :)
mitnick
Utilizator înregistrat

Mesaj de mitnick »

Merita daca obtii o sponsorizare de la echipa
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

NU e nimic interesant la forumul acela.

Ce m-a deranjat din prima a fost logo-ul si marimea forumului pentru rezolutii mai mari de 1024*768 (incearca sa rezolvi asta).

Si daca tot ai instalat un forum, incearca sa bagi si niste moduri, ceva folositor si dragutz.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

...concurenta :wink:
Kebur
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kebur »

Multumesc pt raspunsuri, si acum sa va si raspund :
mitnick - nici nu sper la asa ceva, site-ul meu nici macar nu se compara cu celelalte site-uri ale Universitatii.
seelview - moduri am incercat sa instalez, dar nu au mers :( (am cateva post-uri la probleme...) ; o sa incerc sa rezolv problema cu marimea, dar majoritatea viz. au 800*600 si 1024*768, deci nu e o problema majora, iar faza cu logo-ul : mi se pare mai frumos decat cel de la phpbb oricum :)
dorin - Deci tu esti concurentza mea... hmmm.... anyway, succes in continuare, ai un site beton! poate facem un schimb de bannere, ceva ....?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Kebur scrie: dorin - Deci tu esti concurentza mea... hmmm.... anyway, succes in continuare, ai un site beton! poate facem un schimb de bannere, ceva ....?
mai bine vii in echipa noastra tehnica, daca esti interesat, detalii pe privat :idea:
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Kebur scrie:iar faza cu logo-ul : mi se pare mai frumos decat cel de la phpbb oricum :)
NU am spus sa lasi logo-ul vechi (phpBB) ci doar sa-ti bati capul mai mult, si sa iasa un logo acceptabil si care sa se integreze in forum.

Cat despre restul forumului, incearca sa personalizezi forumul, sa fie UNICUL :D. Incearca sa modifici ceva, pe ici pe colo, sa nu fie Same'o phpBB default.

Succes in continuare
Kebur
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kebur »

thanx, o sa incerc sa fac asta! oricum am incercat sa fac un nou skin dar nu prea mi-a iesit :x . PS: va place noul site?
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”