Ce-i un domeniu?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Ce-i un domeniu?
Bine stiu ce este un domeniu,intentionez sa cumpar unul .net pentru a-mi face cadau dar nu stiu concret ce este un domeniu.Adica daca inregistrez de la o firma, nume.net cum il primesc?Adica este o foaie unde este scris un cod de activare?

- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nu ai primit nimic care sa dovedeasca, ca ai achizitionat de la ei domeniul?megastar scrie:Eu mi-am facut pe name.com .Acolo mi-am achizitionat un domeniu cu ajutorul unui card de credit,si acum am acces la el 24/7 . Cam atat,nici un act nimic.Poate se face altfel prin alte parti.
Daca nu, poti ramane fara domeniu in orice moment.
O firma buna in Romania ar fi www.inregistrare-domenii.ro . Au preturi maricele dar ai garantia ca va functiona atata timp cat il platesti

Comunitatea What's Funny
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Daca ai buletin poti cumpara prin transfer bancaresperar scrie:Eu nu am carte de credit si ma gandeam sa cumpar domeniu de la mxhost.ro,datorita modalitatilor de plata.

Comunitatea What's Funny
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- Silvers
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
name.com sunt destui de buni , si au si preturi mici ( doar 5.99$ ) pentru .com
Si normal ca ai ceva la mana , eu de ex platesc cu paypal si am ceva de genul :

Sunt destul de multumit de ei , atunci cand schimb nameserverele, suport foarte bun ... I'm loving mai mult ca pe McDonalds
Si normal ca ai ceva la mana , eu de ex platesc cu paypal si am ceva de genul :

Sunt destul de multumit de ei , atunci cand schimb nameserverele, suport foarte bun ... I'm loving mai mult ca pe McDonalds

Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.