am instalat prosatin_copper pe forumul phpbb3 vizibil la aceasta adresa www.sf-nicolae.ro/index.php
as dori sa stiu care anume este clasa din fisierele .css care defineste headerul ma tot chinui sa il aduc la forma initiala pe care o are prosilverul.
iar 2 vreau sa scot chestie cu "on-mouse-over" sa nu mai apara poza aia de culoare inchisa. astept un mic raspuns care sa ma ajute.
multumesc anticipat
2 probleme legate de .css intr-o thema phpbb3
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
2 probleme legate de .css intr-o thema phpbb3
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: 2 probleme legate de .css intr-o thema phpbb3
Nu ai notele de copyright phpBB.ro, nu se ofera suport.Tr3z3gu3T scrie:am instalat prosatin_copper pe forumul phpbb3 vizibil la aceasta adresa www.sf-nicolae.ro/index.php
as dori sa stiu care anume este clasa din fisierele .css care defineste headerul ma tot chinui sa il aduc la forma initiala pe care o are prosilverul.
iar 2 vreau sa scot chestie cu "on-mouse-over" sa nu mai apara poza aia de culoare inchisa. astept un mic raspuns care sa ma ajute.
multumesc anticipat
Later Edit: s-a rezolvat, topic deschis.
cred ca era de la tema.... nu afisa autorii pachetului de limba romana
nu vreau sa lucrez direct in overall_header.html
vreau sa aduc linia acea mare care la prosilver e albastra la aceleasi dimensiuni ca mi se vede pixelat la templateul asta iar la lista cu forumuri si topicuri apare cand duci mouseul pe un link alta poza si vreau sa o scot....
vreau sa aduc linia acea mare care la prosilver e albastra la aceleasi dimensiuni ca mi se vede pixelat la templateul asta iar la lista cu forumuri si topicuri apare cand duci mouseul pe un link alta poza si vreau sa o scot....
Imaginea e pixelata intentionat, asa e thema.Tr3z3gu3T scrie:cred ca era de la tema.... nu afisa autorii pachetului de limba romana
Pai treaba e destul de simpla, ar fi 3 modalitati sa faci ce vrei tu cu headerul:
1. Deschizi styles\numele temei\theme\colour.css si aici dai cautare dupa ".headerbar {" (fara glilimele). si acolo pui noi taguri css definind dimensiunile si ce imagine doresti sau poate nu vrei imagine si pui doar o culoare.
2. Poti modifica doar imaginea care compune headerul si o salvezi peste cea initiala. I modifici dimensiunea, culoare etc... si headerul se va face exact cat ea. (imaginea o gasesti in styles\numele themei\theme\images cu denumirea bg_header.gif cel mai probabil).
3. Poti modifica headerul complet (overall_header.html) si-l faci dupa cum vrea muschiuletzul tau, nici nu-ti trebuie prea multe cunostinte de webdesign. (nu recomand daca vrei sa instalezi moduri care implica headerul)
Imaginea care apare pe forumuri si topicuri o poti sterge efectiv (modalitatea cea mai simpla) din fisierele themei styles\nume thema\theme\images\imaginea-imaginea cel mai probabil se numeeste bg_tabs1 si 2 .gif dar o recunosti sau faci prin incercari.
Nu sunt 100% sigur de numele imaginilor pt ca nu am tema in fata sa vad, dar cred ca ai sa te descurci.
Succes