Eu am pus in Folderul
Images/smille am pus niste smille
de format ca ale celea
.gif
dar cind vrau sa intru la ACP/Posting/Smille nu imi apare acolo de ce ???
Cum sa adaug Smille
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
După ce le-ai urcat pe toat pe FTP mergi la Posting apoi la Smilies iar în partea de jos ai Add multiple smilies, apasă acolo şi completează ca mai jos :
La primul spaţiu trebuie să alegi un emoticon, apoi o să îţi ceară un cod, poţi să pui ce vrei, sau cele de la Yahoo Messneger, de exemplu :]
După ce ai pus cod trebuie să alegi un nume, poţi pune de exemplu Smile, dimensiunile le laşi aşa, adică width şi height, bifează Display on posting page, la Smiley order lasă aşa şi bifează Add.
La primul spaţiu trebuie să alegi un emoticon, apoi o să îţi ceară un cod, poţi să pui ce vrei, sau cele de la Yahoo Messneger, de exemplu :]
După ce ai pus cod trebuie să alegi un nume, poţi pune de exemplu Smile, dimensiunile le laşi aşa, adică width şi height, bifează Display on posting page, la Smiley order lasă aşa şi bifează Add.