Ce nu isi poate explica Microsoft ?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Ce nu isi poate explica Microsoft ?

Mesaj de spiridusu_l1 »

Azi intamplator am primit si eu un mass... Mi s-a parut aiurea.Evident nu am crezut...Dar curiozitatea (cred!) m-a pus sa probez ...
Massul suna cam asa:

3 lucruri pe care Microsoft nu le poate explica

1. Un indian a descoperit ca nimeni nu poate crea un folder oriunde in calculator sub numele de "CON".E ceva ciudat si inexplicabil!...la Microsoft,nimeni din echipa nu a putut explica de ce se intampla asta! INCEARCA ACUM,NU SE VA CREA UN FOLDER "CON" !
2. Pentru cei dintre voi care folositi Windows,incercati asta: 1)Deschideti un fisier gol Notepad 2)Tastati "Bush hid the facts" (fara ghilimele) 3)Salvati-l ca orice doriti 4)Inchideti-l si redeschideti-l...Ati observat?nimeni nu poate explica
3. Deschideti Microsoft Word si tastati =rand(200,99) Apoi apasati Enter si vedeti magia
Eu am incercat primele doua si sunt pe bune ... A3a nu am incercat ca nu mai am Microsoft Word...
Oare cum e posibil ... Cel putin a2a mi se pare...ciudata...
Microsoft nu isi poate explica asa ceva? ... Interesant...

Voi ce parere aveti ?
spiridusu e plecat in vacanta !
SOR!N
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de SOR!N »

Bill Gates stie foarte bine de ce nu se pot crea fisiere CON. Nu e singura situatie..
Bancuri
Scoruri Live
Director Web - Linkul reciproc nu e obligatoriu.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

SOR!N scrie:Bill Gates stie foarte bine de ce nu se pot crea fisiere CON. Nu e singura situatie..
Esti sigur ? Si de ce CON ...si nu alt cuvant ? ... Si restu cum ti le explici ?
esperar
Utilizator înregistrat

Mesaj de esperar »

Am incercat ultimul "mit" si,ciudat!Apare"Agera vulpe maronie sare peste câinele cel leneş"pe tot ecranul,pana jos.
Cineva trebuie sa ne dea niste explicatii! :twisted:
Tovarashii
Utilizator înregistrat
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Tovarashii »

Si de ce ai tu impresia ca vei primi explicatii? Chiar crezi ca Bill nu are altceva de facut decat sa dea explicatii "necunoscutilor", oricum toate au o logica si nu cred ca nenea Bill nu stie despre cuvantul "CON" cu siguranta are o semnificatie.
Nu Conteaza De Cate Ori Pici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Tovarashii scrie:Si de ce ai tu impresia ca vei primi explicatii? Chiar crezi ca Bill nu are altceva de facut decat sa dea explicatii "necunoscutilor", oricum toate au o logica si nu cred ca nenea Bill nu stie despre cuvantul "CON" cu siguranta are o semnificatie.
Si auzi ca esperar a incercat si ultima chestie...si apare o chestie ciudata cu vulpea...Cum iti explici ?!
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

1. Nu puteţi crea folderele CON, PRN, AUX, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, şi LPT9, acestea sunt folosite de windows.

2. Aceaşi chestie şi cu this app can break se cheamă character encoding şi e un bug în algoritmul de detectare al encodingului, îl vede ca şi unicode.

Nu am mai făcut Office de mult şi nu ştiu să explic problema 3.
esperar
Utilizator înregistrat

Mesaj de esperar »

Mda,ceva in genul asta.Nu am windows-ul in limba engleza sa vad ce zicea atunci...
Imagine
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

esperar scrie:Mda,ceva in genul asta.Nu am windows-ul in limba engleza sa vad ce zicea atunci...
Imagine
E 'raspunsul' la 3. ?

PS
: Interesant Muzet. ..
esperar
Utilizator înregistrat

Mesaj de esperar »

spiridusu_l1 scrie:
esperar scrie:Mda,ceva in genul asta.Nu am windows-ul in limba engleza sa vad ce zicea atunci...
Imagine
E 'raspunsul' la 3. ?

PS
: Interesant Muzet. ..
Evident :P
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”