Selecteaza si uploadeaza avatar din PC'ul propiu.

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Crinul
Nou venit

Selecteaza si uploadeaza avatar din PC'ul propiu.

Mesaj de Crinul »

Incercand majoritatea solutiilor scrise in topicurile precedente, nu am reushit sa'mi rezolv problema care consta in: "Upload avatar from my computer".
Dacã o fi sa'mi spunetzi ca trebuie sa schimb proprietatile directorului images sau sa creez un alt director tmp in directorul images sau eu shtiu alte chestii cauta linia shi inlocuieshte'o cu alta linie etc etc etc. sã stitzi ca le'am verificat.
Inainte sa termin topicul am instalat phpBB 2.0.8 site'ul cu pricina este:
http://forum.wildgroup-romania.org Dacã are cineva vre'o idee eventual imi poate creea/modifica cineva un usercp_avatar.php îl rog sã imi lase un link de download eventual un email cu atache la wildgroup@wildgroup.org
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Te-ai întrebat vreodată dacă serverul permite php-ului să facă upload?
Crinul
Nou venit

O problema care nu mi'am pus'o.

Mesaj de Crinul »

Bunã întrebare!
Cum pot verifica daca versiunea phpBB-ului ce o am instalatã imi poate face upload de avataruri?
Merçi ca mi'ati raspuns!
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

NU e vorba de versiunea forumului :D.. faci confuzie.

Trebuie sa vezi daca serverul pe care ai hostat tu forumul iti da voie sa faci asta.

Insa nu stiu nici o varianta prin care sa-ti dai seama singur daca permite upload-ul, decat sa aflii de la cineva care se ocupa de server. ;)
Crinul
Nou venit

Rebonjour de la France!

Mesaj de Crinul »

Da serverul imi permite sa fac upload prin site.
Daca aici ar fi fost problema mi'ash fi dat seama de la bun început.
Am sa vad sa vb cu unul din colegii mei francezi. Am sa te rog deasemeni sa urmareshti acest topic poate cine shtie am gasit o salutzie sau alta problema.
Merçi mult de timpul acordat!
NKVader
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mda.

Mesaj de NKVader »

Adica sa vb cu subsemnatul.Fa bine si spune oamenilor ce am facut acolo ca sa stie si altii pe viitor cum sa faca atunci cand mai apare problema asta.Ca doar scrie pe forum... Hai noroc si la mai mare.Astept inca berea aia!!! :roll:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”