Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
addYTzu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de addYTzu »

Salut ! Am instalat de foarte mult timp acest mod si tocmai acum aflu ca are si un fel de panou
Cand vreau sa intru in panou apare asa :

Cod: Selectaţi tot

You are not logged in or this function is turned off!
Ce vreau eu sa stiu este cum activez panoul
Nustiu exact ce arata acel panou dar banuiesc ca arata cine ti-a dat +/- karma , in ce topic , mesaj etc ..
Astept reply
O zi buna

----------
Cu stima addYTzu~
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Din cate vad in instructiunile de instalare trebuie sa faci modificarile in toate fisierele de limba, deci primul lucru care trebuie verificat daca folosesti limba romana este daca ai facut si modificarea pentru lang_admin.php si lang_main.php.

In al doilea rand in panoul de administrare ar trebui sa ai niste butoane radio din care sa activezi si sa configurezi acest mod si aici ar trebui sa verifici daca ai facut modificarile in templates/<stil_folosit>/admin/board_config_body.tpl. Daca da, mergi in administrare si schimba optiunile pe acolo. Un printscreen ar fi de ajutor sa-ti dam mai multe sfaturi.

Later Edit: ce imi vine acum in minte este daca nu cumva folosesti alt stil decat subSilver si probabil nu ai modificat *tpl pentru stilul pe care il folosesti .
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”