Deci am un site ... si vreau sa-mi cumpar un domeniu dar sunt nedumerit de ceva...
El este creeat fara script nimic... este free ... am completat doar un formular pt creeare http://www.getforum.org/signup.php
Bine a urmat ff mult munca dupa... prin completarea formularului ala doar il creezi dar e GOL.....
Asa si cum ziceam .... l-am pus la punct.. il am de un an jumatate si m-am gandit sa-mi iau un domeniu.. <.net> ... dar vreau sa stiu daca se poate .... Cum sa zic.. daca dupa ce mi-am luat domeniu cei de la <php> mai au contact cu site-ul meu? ... in 1 an jumatate mi s-a inchis pe o perioada scurta de cateva ori.. si imi aparea o pagina de la ei care imi spuneau ca momentan nu e disponibil sau ceva de genul ....
Se poate lua domeniu ? ... www.FanSoccerRomania.phpbb24.com ... asta e site-ul .... Lamuriti-ma va rog! Multumesc!
Lamuriti-ma si pe mine
- razvanel-dida
- Utilizator înregistrat
- razvanel-dida
- Utilizator înregistrat
pot activa Google Adsense asa cum este acum site-ul ?
liga I in Pes 2008--> www.FanSoccerRomania.phpbb24.com
- razvanel-dida
- Utilizator înregistrat
pai in cazul acesta devin incepator ..... 
ma descurc cu HTML-ul ma descurc sa-l aranjez asa.. ma descur la lucrurile care le-am facut pe site-ul asta.... dar habar nu am sa instalez un script... un Mod .... E greu.. ce sanse am sa ma descurc.. si cu ce sa incep... pt a reusi ceva..
multumesc pt ajutor...

ma descurc cu HTML-ul ma descurc sa-l aranjez asa.. ma descur la lucrurile care le-am facut pe site-ul asta.... dar habar nu am sa instalez un script... un Mod .... E greu.. ce sanse am sa ma descurc.. si cu ce sa incep... pt a reusi ceva..
multumesc pt ajutor...
liga I in Pes 2008--> www.FanSoccerRomania.phpbb24.com
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Poti sa incepi cu Catalog articole, sunt multe interesante.razvanel-dida scrie:pai in cazul acesta devin incepator .....
multumesc pt ajutor...