2 probleme mari
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
2 probleme mari
1.Salut ...am schimbat si io tot din imagese cu acelasi nume dupaia am dat restart si nu a mers dupa am dezinstalat stylul si am reinstalat..nimic ...ma puteti ajuta? ce sa-i fac sa ia imaginile...
2.cum fac sa mai adaug la forum de ex..o pagina video..cum e pe youtube si la butoane sa am un buton de ex : FlyTube...la butoanele unde scrie si la voi Download,Linkuri,Membri,Echipa etc ...
Multumesc Anticipat
2.cum fac sa mai adaug la forum de ex..o pagina video..cum e pe youtube si la butoane sa am un buton de ex : FlyTube...la butoanele unde scrie si la voi Download,Linkuri,Membri,Echipa etc ...
Multumesc Anticipat
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: 2 probleme mari
1. Au aceaşi extensie ?
2. Trebuie să adaugi un nou BBCode, citeşte aici despre asta.
2. Trebuie să adaugi un nou BBCode, citeşte aici despre asta.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: 2 probleme mari
O pagina ? Poti pune video de pe youtube in mesaje dupa ce adaugi un nou cod BBFlyKreedZ scrie: 2.cum fac sa mai adaug la forum de ex..o pagina video..cum e pe youtube si
Definire cod:
Cod: Selectaţi tot
[trilulilu-video]{TEXT}/{TEXT2}[/trilulilu-video]
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.trilulilu.ro/embed-video/{TEXT}/{TEXT2}"></script><script type="text/javascript" language="javascript">show_{TEXT2}(448, 386);</script>
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel php: Puţin experimentat
Am gresit, putea fi u n exemplu.Muzet scrie:dorin, ceea ce ai dat tu dacă nu mă înşel este de la trilulilu.
Găseşti aici mai multe BBCoduri.
Pentru YouTube:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v={SIMPLETEXT}[/youtube]
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/{SIMPLETEXT}"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/{SIMPLETEXT}" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
fratilor...io ma refeream la alceva sa fiu mai explicit..
sa zicem langa butonul MEMBRI sa mai adau un buton pe nume VIDEO si cand dai click pe el sa te duca pe o pagina numai cu clipuri video...
si la prima chesti ...nu inteleg partea cu extensiile , dati-mi un link ceva...
p.s. am cicit si regulile
sa zicem langa butonul MEMBRI sa mai adau un buton pe nume VIDEO si cand dai click pe el sa te duca pe o pagina numai cu clipuri video...
si la prima chesti ...nu inteleg partea cu extensiile , dati-mi un link ceva...
p.s. am cicit si regulile

-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Hai ca zic eu faza cu dublupost.rizwan scrie:off - topic
Il asteptam pe spiridusul sa dea copy-paste din regulament, partea cu 'Double post'
on - topic
Activeaza-ti extensiile din My computer -> Tools -> Folder Options -> View -> dezactiveaza Hide Extensions from files
Acum, schimba extensia la fel cum era la cele din imageset

FlyKreedZ aka ArmeaNu4KZ, de ce ai primit ban pt. dubluposting? Sa te inregistrezi iar? 7 zile ban pt dublup. de aici si inca 14 pt. reinregistrare + 7 zile dinainte =~ 1 luna.
Bine ca a trecut , totusi am avut mai mult de o luna sau mi sa parut ? In orice caz numai vreau BAN pe php.ro , Fara voi nas fi reusit www.flykreedz.ro/forum Multumesc