Ajutor va rog frumos!!!
- Rikonen
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Ajutor va rog frumos!!!
Salut! As dori si eu daca se poate sa imi zica cineva unde pot gasi un aspect pentru phpBB 2, pentru un forum al unei scoli(sa fie desenat pe el o tabla de scris un caiet ceva de genul asta).
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Nivel php: Experimentat
Re: Ajutor va rog frumos!!!
Nu îţi citeşte nimeni gândurile aşa că nu există una exact cum vrei tu deocamdată, în schimb poaţi încerca să creezi tu una.Rikonen scrie:Salut! As dori si eu daca se poate sa imi zica cineva unde pot gasi un aspect pentru phpBB 2, pentru un forum al unei scoli(sa fie desenat pe el o tabla de scris un caiet ceva de genul asta).
Caută pe phpBB-design o temă asemănătoare cu ceea ce vrei să foloseşi şi o modifici după cum vrei.
- Rikonen
- Utilizator înregistrat
Re: Ajutor va rog frumos!!!
Am inteles, dar eu as vrea ceva mai decent, adica nu chestii din alea cu razboiul stelelor shi deastea ai inteles???Sau as putea sa creez un aspect, dar nu prea stiu.Stie cineva vreun tutorial???Muzet scrie:Nu îţi citeşte nimeni gândurile aşa că nu există una exact cum vrei tu deocamdată, în schimb poaţi încerca să creezi tu una.Rikonen scrie:Salut! As dori si eu daca se poate sa imi zica cineva unde pot gasi un aspect pentru phpBB 2, pentru un forum al unei scoli(sa fie desenat pe el o tabla de scris un caiet ceva de genul asta).
Caută pe phpBB-design o temă asemănătoare cu ceea ce vrei să foloseşi şi o modifici după cum vrei.
- Rikonen
- Utilizator înregistrat
Tutorialul ala l-am vazut. Eu as vrea ceva mai avansat care sa ma invete si sa adaug poze, sa editez .tpl etcMuzet scrie:E aproape imposibil să nu găseşti o temă cât de cât drăguţă, aproape de ceea ce vrei să foloseşti, recomand subSilver.
Există în Catalogul de articole un tutorial despre creerea stilurilor pentru phpBB 2.0.x
Citeşte asta :
P.S. Folosesc Adobe Dreamweaver CS3. Daca imi poate explica cineva cum sa editez codurile alea cu programul asta ii sunt recunoscator!!!