Ajutor va rog frumos!!!

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 2.0.x, acesta este locul potrivit.
Închis
Rikonen
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Ajutor va rog frumos!!!

Mesaj de Rikonen »

Salut! As dori si eu daca se poate sa imi zica cineva unde pot gasi un aspect pentru phpBB 2, pentru un forum al unei scoli(sa fie desenat pe el o tabla de scris un caiet ceva de genul asta).
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Nivel php: Experimentat

Re: Ajutor va rog frumos!!!

Mesaj de Muzet »

Rikonen scrie:Salut! As dori si eu daca se poate sa imi zica cineva unde pot gasi un aspect pentru phpBB 2, pentru un forum al unei scoli(sa fie desenat pe el o tabla de scris un caiet ceva de genul asta).
Nu îţi citeşte nimeni gândurile aşa că nu există una exact cum vrei tu deocamdată, în schimb poaţi încerca să creezi tu una.
Caută pe phpBB-design o temă asemănătoare cu ceea ce vrei să foloseşi şi o modifici după cum vrei.
Rikonen
Utilizator înregistrat

Re: Ajutor va rog frumos!!!

Mesaj de Rikonen »

Muzet scrie:
Rikonen scrie:Salut! As dori si eu daca se poate sa imi zica cineva unde pot gasi un aspect pentru phpBB 2, pentru un forum al unei scoli(sa fie desenat pe el o tabla de scris un caiet ceva de genul asta).
Nu îţi citeşte nimeni gândurile aşa că nu există una exact cum vrei tu deocamdată, în schimb poaţi încerca să creezi tu una.
Caută pe phpBB-design o temă asemănătoare cu ceea ce vrei să foloseşi şi o modifici după cum vrei.
Am inteles, dar eu as vrea ceva mai decent, adica nu chestii din alea cu razboiul stelelor shi deastea ai inteles???Sau as putea sa creez un aspect, dar nu prea stiu.Stie cineva vreun tutorial???
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

E aproape imposibil să nu găseşti o temă cât de cât drăguţă, aproape de ceea ce vrei să foloseşti, recomand subSilver.
Există în Catalogul de articole un tutorial despre creerea stilurilor pentru phpBB 2.0.x
Citeşte asta :
Rikonen
Utilizator înregistrat

Mesaj de Rikonen »

Muzet scrie:E aproape imposibil să nu găseşti o temă cât de cât drăguţă, aproape de ceea ce vrei să foloseşti, recomand subSilver.
Există în Catalogul de articole un tutorial despre creerea stilurilor pentru phpBB 2.0.x
Citeşte asta :
Tutorialul ala l-am vazut. Eu as vrea ceva mai avansat care sa ma invete si sa adaug poze, sa editez .tpl etc

P.S. Folosesc Adobe Dreamweaver CS3. Daca imi poate explica cineva cum sa editez codurile alea cu programul asta ii sunt recunoscator!!!
Închis

Înapoi la “2.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”