eruare cs_panel

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Shock
Utilizator înregistrat

eruare cs_panel

Mesaj de Shock »

sall am si yo o problema cu un site..miam facut site www.expert-zone.ro si am bagat infuzia cs_panel
si cand vreau sa adaug sevrer de cs imi apare aceasta eruare
Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /var/www/expert-zone.ro/site/viewpage.php(26) : eval()'d code on line 2

Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /var/www/expert-zone.ro/site/viewpage.php(26) : eval()'d code on line 2

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /var/www/expert-zone.ro/site/viewpage.php(26) : eval()'d code on line 75
Sorinul
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sorinul »

trtebuie sa de duci acolo www/siteultau/viewpage.php si sa dai ctrl+G si scrii acolo 2 si veazi ce e scris gresit pe linia 2 :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”