De ce nu e permis cu link in semnatura?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
De ce nu e permis cu link in semnatura?
Am tot inceput sa intru pe zeci de forumuri , si observ o tendinta a unor asa zisi webmasteri care nu permit link in semnatura la ei pe forum.Indiferent de marimea forumului ( de la softpedia pana la un forum cu 5 membri) , baietii sunt inraiti pe tema asta. Se tem ca li se fura userii sau cum? Mie mi se pare un pic deplasata frica asta.Cred ca te poti impune prin continutul unui forum nu prin ingradirea propriilor useri.Voi ce ziceti?
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Ti-e frica, ca o sa-ti fuga utilizatorii ? Daca ai ceva interesant pe forum, nu te afecteaza cu nimic un amarat de link.spiridusu_l1 scrie:Poate ca si eu sunt adeptul acestei 'chestii'.De ce sa aiba link in semnatura catre alt forum/site?Inainte le permiteam userilor si bannere micute in semnatura catre site-ul lor...Acum nu.
Ar trebui sa fie liberi sa isi puna ce doreste fiecare in semnatura (totusi, sa nu strice aspectul forumului )
Comunitatea What's Funny
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- thecrewstyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Si atunci de ce esti impotriva lor?spiridusu_l1 scrie:Rau nu poate face ...in nici un caz.megastar scrie: ce rau poate face?
@thecrewstyle - userii n-au cum sa fuga...Din moment ce se afla pe forum inseamna ca vad ceva la acel forum,intra pentru ca eu ce discuta,pt ca au prieteni acolo etc...
un motiv
Comunitatea What's Funny