Iconite..

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Just--Me
Utilizator înregistrat

Iconite..

Mesaj de Just--Me »

Cine imi spune si mie de unde pot downloada niste iconite(mesaje noi, vechi, locked, sticky etc.) despre fotbal ? :?
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Exista google.ro/.com si poti cauta si pe phpbbstyes.net
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Când foloseam phpBB 2.x căutam pe Icon Archive, sunt câteva foarte drăguţe, pentru phpBB 3.x caut pe phpBB.com sau le fac singur.
Just--Me
Utilizator înregistrat

Mesaj de Just--Me »

Myky scrie:Exista google.ro/.com si poti cauta si pe phpbbstyes.net
Myky tu pentru ce crezi ca e facuta aceasta categorie ? Nu crezi ca aici vii si ceri ceva daca ai nevoie ? Si te-ai gandit oare ca poate am cautat pe google si nu am gasit ? :roll:

Muzet scrie:Când foloseam phpBB 2.x căutam pe Icon Archive, sunt câteva foarte drăguţe, pentru phpBB 3.x caut pe phpBB.com sau le fac singur.
Muzet pe Icon Arhive gasesc numai cate una..Dar imi trebuiesc mai multe(mejase noi, vechi, anunturi, important etc.) si pe phpbb.com nu am gasit deloc ce vroiam :(
flowers
AdministratorAdministrator
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

phpBB 3.0 e inca la inceput, trebuie sa mai treaca cel putin 6 luni ca sa se dezvolte sectiunile de style/modding pt. el.
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”