ADMINISTRATOR pe PHPBB3

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
SerbanBlack
Utilizator înregistrat

ADMINISTRATOR pe PHPBB3

Mesaj de SerbanBlack »

Imi zice cineva pas cu pas cum dau Administrator pe un forum PHPBB3. Adica am reusit sa dau, ii apare numele cu galben. rankul, grupul, dar nu poate edita posturi inchide theard-uri etc. Ma poate ajuta cineva? Multumesc.

Rog topic closed sau delete... Am gasit... Trebuie sa dau permisiuni si de moderator total, la forumuri... Oricum destul de complicata treaba cu PHPBB 3... Daca cu PHPBB 2, toti oamenii stiau sa umble, nu e la fel de usor si cu PHPBB 3, ceea ce nu stiu daca e un avantaj sau nu :(....
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Mai întâi acesta va trebui să se înregistreze pe forum, apoi mergi în Panoul Administratorului (ACP), de sus alegi tab-ul Users and Groups, scri numele de utilizator cu care s-a înregistrat şi o să întâlneşti opţiunea Founder, acolo trebuie să fie Yes.
Tot la Users and Groups apasă pe Manage groups, la grupul Administrators du-te la Members, scrie numele de utilizator cu care s-a înregistrat, şi pune pe Yes opţiunea Set as default group.
Important: Trebuie să aibă permisiuni grupul de administratori, adică să modereze fiecare forum, ş.a.m.d
Du-te la Groups’ forum permissions, selectează grupul de administratori, selectează toate forumurile şi pune permisiuni de Full Access.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”