Cine poate sa-mi faca un forum?
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Eroare: Table 'phpbb_auth_access' already existsPRO scrie:Table 'phpbb_auth_access' already exists ""
Unde sa-l gasesc?
- PRO
- Nou venit
Iarashi se repeta fel de fel de probleme
Cam asa ... se primeste:
Ce sa mai fac? Am sters tot si iarashi aceeashi poveste ...As.Ro PHP Engine:
Warning: message_die(): Unable to access ./../language/lang_english/lang_main.php in /home/picicurov/forum/includes/functions.php on line 655
As.Ro PHP Engine:
Warning: message_die(./../language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/picicurov/forum/includes/functions.php on line 655
As.Ro PHP Engine:
Warning: message_die(): Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/webserver/php-4.3.6-virtual/share/pear') in /home/picicurov/forum/includes/functions.php on line 655
phpBB : Eroare primejdioasa ;
Could not connect to the database .
- PRO
- Nou venit
MDA iarashi, alta eroare!
As.Ro PHP Engine:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home/picicurov/forum/config.php on line 12
am indeplinit si intructiunile:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home/picicurov/forum/config.php on line 12
am indeplinit si intructiunile:
In cazul in care nu se descarca automat fisierul de configurare
Prin FTP din rădăcina forumului copiaţi fişierul config.php pe calculatorul personal. Deschideţi-l cu un editor de text şi scrieţi următorul cod:
Cod:
Cod: Selectaţi tot
<?php
//
// phpBB 2.x auto-generated config file
// Do not change anything in this file!
//
$dbms = 'mysql';
$dbhost = 'localhost';
$dbname = 'numele bazei de date';
$dbuser = 'nume de utilizator - acelasi cu cel al bazei de date'; (in cazul nostru [b]popescu[/b])
$dbpasswd = 'parola - aceeasi cu cea de la FTP';
$table_prefix = 'phpbb_';
define('PHPBB_INSTALLED', true);
?>
Ce ma sfatuiti sa fac mai departe?Salvaţi fişierul şi recopiaţil pe server prin clientul de FTP.
Scrieţi din nou url-ul forumului si va apare mesajul: Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted. Pentru a remedia eroarea ştergeţi din clientul de FTP conţinutul directoarelor Install şi Contrib - care sunt în rădăcina forumului - apoi şi directoarele. Faceţi o reîncărcare a paginii şi ar trebui să vedeţi forumul instalat.