Am un forum in phpBB3.
1.As vrea sa-i pun packul in romana si nu il gasesc.Imi puteti da un link de download? Mi-ati putea spune si cum se instaleaza?
2.Vreau un tutorial despre instalarea unui script ca nu stiu.Am luat unu care micsora marimea imaginii.(mai bine mai dati-mi un link de unde sa-l descarc.
Vreau si sa aflu cum se instaleaza scripturile alea.
P.S. M-am uitat pe site si pe google si nu am gasit.
Romanian Pack si script
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Re: Romanian Pack si script
Tu te referi cumva la moduri ? Daca da : Cum adaug moduri?DeathKiller scrie: 2.Vreau un tutorial despre instalarea unui script ca nu stiu.Am luat unu care micsora marimea imaginii.(mai bine mai dati-mi un link de unde sa-l descarc.
Sau ...tu la ce scripturi te referi ?
spiridusu e plecat in vacanta !
-
- Nou venit
Rog un admin sa mute topicul ca am gresit.spiridusu_l1 scrie:Tu te referi cumva la moduri ? Daca da : Cum adaug moduri?DeathKiller scrie: 2.Vreau un tutorial despre instalarea unui script ca nu stiu.Am luat unu care micsora marimea imaginii.(mai bine mai dati-mi un link de unde sa-l descarc.
Sau ...tu la ce scripturi te referi ?
La ala care facea avatarele mai mici
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
1. Descarcă de aici. Îl urci în folderul langauge, apoi mergi în Panoul Administratorului la General Configuration iar la Language setezi română.DeathKiller scrie:Am un forum in phpBB3.
1.As vrea sa-i pun packul in romana si nu il gasesc.Imi puteti da un link de download? Mi-ati putea spune si cum se instaleaza?
2.Vreau un tutorial despre instalarea unui script ca nu stiu.Am luat unu care micsora marimea imaginii.(mai bine mai dati-mi un link de unde sa-l descarc.
P.S. M-am uitat pe site si pe google si nu am gasit.
2. Ai un fişier în care îţi explică paşii pe care trebuie să îi urmezi, corect.