Problema stiluri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Madalin_Assul
- Utilizator înregistrat
Problema stiluri
Cine ma poate ajuta si pe mine ? La orice tema instalata nu-mi apare butonul topic nou ! am instalat vreo 5 diferite si asa se intampla la fiecare ! Aveti idee de ce ? la instalare nu mi-a aparut nicio eroare l-am sters ,l-am instalat iar si tot asa mi se intampla ! astept raspuns
- Madalin_Assul
- Utilizator înregistrat
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
In primul rand, daca nu iti apare butonul ar trebui sa iti apara un link pentru crearea unui nou topic. iti apare acest link ?
Nici eu nu stiu ce inseamna sa pui iconitele separat, ca doar nu le amesteci la imaginile stilurilor, cat despre CHMOD nu cred ca are vreo legatura cu discutia.
Este motivul pentru care ii rog pe cei care nu au un raspuns exact sau cat mai aproape de rezolvarea problemei sa se abtina in a scrie.
Va multumesc !
Nici eu nu stiu ce inseamna sa pui iconitele separat, ca doar nu le amesteci la imaginile stilurilor, cat despre CHMOD nu cred ca are vreo legatura cu discutia.
Este motivul pentru care ii rog pe cei care nu au un raspuns exact sau cat mai aproape de rezolvarea problemei sa se abtina in a scrie.
Va multumesc !
poi la tema vezi in forum la trebuie sa ai un folder ro cu aceste imagini dak nu le gasesti pt tema respectiva copiele pe cele din engleza in romina adica faci o dublura la folderu en din si ii dai numele ro
Cod: Selectaţi tot
styles\TEMA-TA\imageset
Cod: Selectaţi tot
styles\TEMA-TA\imageset