www.astronomy.ro -Forumul astronomilor amatori&profesion
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
www.astronomy.ro -Forumul astronomilor amatori&profesion
Asteptam pasionatii astronomiei si domeniilor adiacente pentru a schimba pareri si experiente pe forumul www.astronomy.ro, al primului portal de astronomie din Romania.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Dupa parerea mea ar fi trebuit sa il faci si tu sa fie chiar un portal nu doar un simplu forum incearca ezPortal de la www.smartor.is-root.com mai adauga niste MOD-uri
-
"Utilizatorii noºtri au scris un numãr de 11 articole"
Diacritice ciuciu. Ia citeste Cum adaug setul de caractere româneşti unei pagini web?
Diacritice ciuciu. Ia citeste Cum adaug setul de caractere româneşti unei pagini web?
Raspunsuri
TIR, nu cred ca ai inteles ce am scris. E vorba despre un forum al unui portal.
Acel portal nu exista inca. E in lucru. Acel forum e un surogat ce va deveni parte din acel portal.
Apropos, linkul acela www.smartor.is-root.com nu merge...
flowers, mercy pentru observatie... si pentru link.. de abia ce am instalat suportul pentru limba romana.
Acel portal nu exista inca. E in lucru. Acel forum e un surogat ce va deveni parte din acel portal.
Apropos, linkul acela www.smartor.is-root.com nu merge...
flowers, mercy pentru observatie... si pentru link.. de abia ce am instalat suportul pentru limba romana.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Raspunsuri
e vorba de http://smartor.is-root.com !mac scrie:Apropos, linkul acela www.smartor.is-root.com nu merge...
-
Re: Raspunsuri
Chiar ma gandeam ca le-a cazut site-ul, dupa ce am dat de vreo 2 ori click ieri. Era http...bogdan scrie:e vorba de http://smartor.is-root.com !mac scrie:Apropos, linkul acela www.smartor.is-root.com nu merge...
- Sylver Cheetah 53
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.14
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: www.astronomy.ro -Forumul astronomilor amatori&profesion
Pot să ştiu de ce am primit ban?