activity mod

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Kebur
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

activity mod

Mesaj de Kebur »

As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Unable to access ./extension.inc in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 45
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(./extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 45
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Failed opening './extension.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/local/webserver/php-4.3.6-virtual/share/pear') in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 45
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Unable to access ./config. in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 46
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(./config.): failed to open stream: No such file or directory in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 46
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Failed opening './config.' for inclusion (include_path='.:/usr/local/webserver/php-4.3.6-virtual/share/pear') in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 46
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Unable to access ./includes/constants. in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 47
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(./includes/constants.): failed to open stream: No such file or directory in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 47
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Failed opening './includes/constants.' for inclusion (include_path='.:/usr/local/webserver/php-4.3.6-virtual/share/pear') in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 47
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Unable to access ./includes/db. in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 48
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(./includes/db.): failed to open stream: No such file or directory in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 48
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Failed opening './includes/db.' for inclusion (include_path='.:/usr/local/webserver/php-4.3.6-virtual/share/pear') in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 48
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Unable to access ./common. in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 49
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(./common.): failed to open stream: No such file or directory in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 49
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Failed opening './common.' for inclusion (include_path='.:/usr/local/webserver/php-4.3.6-virtual/share/pear') in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 49
As.Ro PHP Engine:
Fatal error: Call to undefined function: session_pagestart() in /home/univcraiova/forum/admin/mods/Activity_MOD/mod_install.php on line 54

Asta e eroarea - nu se instaleaza!!!!! Ce sa fac?
www.univcraiova.as.ro
PS: nici cu easy mod nu vrea! eroare:

Error Detail
Critical Error
Could not perform improperly formed COPY command.
activity.php
MOD script line #104 :: FAQ :: Report
RooT
Utilizator înregistrat

Incearca o noua instalare!

Mesaj de RooT »

Incearca o noua instalare si verifica userul si parola din Mysql!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Verifica existenta tuturor fisierelor necesare, cred ca la upload ai omis cateva. Ce client de FTP folosesti ?
Kebur
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kebur »

nu folsesc nici un client ftp, ulpoadez direct pt ftp.as.ro....
PS: ar tb sa fac niste setari la activity? ca in readme zice decat ca tb sa uploadez si rulez mod_install....
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

1) Nu ai toate fişierele pe forum
2) Fişierele nu se găsesc locaţiile corespunzătoare.
3) Fişierele trebuie să aibe atribuţiile 644
4) Foloseşte un client FTP, pentru uploadarea acestora pe server.
5) Editează fişierele necesare rulării corecte.
6) http://www.jucaushii.ro/forum/activity.php RulZ! ;)
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

BuGsY scrie:4) Foloseşte un client FTP, pentru uploadarea acestora pe server.
La As.Ro nu mai merge nici un client FTP, merge numai de pe site... si orice mod ai incerca sa instalezi pe forum phpBB gazdui la AS da eroarea aia, chiar daca modul functioneaza sau nu.

Kebur.. vreau si eu link catre Activity mod daca se poate.. mersi
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

phpBB este un script.. aşadar la as.ro merge scriptul phpBB în formă standard, dar nu mai merge atunci când îi aplici câteva editări fişierelor :)
Nu poţi să faci upload prin client FTP!? viewtopic.php?p=8970#8970
Seelview, după ce m-am folosit de funcţia Cautare, după cuvântul “Activity” am aflat că Kebur a descărcat MODificarea după ce a citi mesajul ăsta: viewtopic.php?p=8665#8665
Kebur
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kebur »

dar de unde sti?!?!?!
ca eu m-am luat dupa forumu de la jucaushi, si de acolo am luat linku!!!!
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Atunci imi cer scuze Bugsy k nu am dat Cauta.

Si sa stii k am citit topicul acela si postul tau cu FilleZila, am incercat sa-l folosesc si nu se conecteaza la As.Ro . La celelalte merge perfect.

Scuzati pentru Off-topic
Kebur
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kebur »

am luat filezila si se conecteaza la as.ro... ciudata faza.. cu activity mod tot nu am reusit nimic... am mai uploadat si degeaba... sugerati sa mut pe 3x?
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”