Req link direct de download
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Req link direct de download
Hy all,are cineva scriptul sa-l puna undeva sa-l pot lua si eu?Vad ca site-ul oficial este off pe moment si nu mai am rabdare.De 2 zile tot il vizitez.Thanx.A si inca ceva,merge scriptul pe hostul 3x.ro?
Ultima oară modificat 20-Iun-2008, 16:58:01 de către Gaby Stan, modificat de 3 ori în total.
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
thanx prentru reply
Acest topic se poate bloca ...temporar
Totusi Nu pot descarca de acolo...
Acest topic se poate bloca ...temporar
Totusi Nu pot descarca de acolo...

HTCGuide.net (forum)
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Versiunile acelea sunt antice, nici nu am ştiut că există aşaceva
Am deschis webiste-ul nou la http://mx-publisher.com/ de unde se poate descărca pachetul core şi o parte din modulele officiale.
Păi 3x.ro e pe php4, deci doar versiunea 2.8.2 este supportată, plus din cauza restricţiilor scriptul de instalare nu detecteză forumul phpBB2 şi va trebui să imporţi manual schema de instalare, să creezi tabela mx_portal şi fişierul de configurare config.php.

Am deschis webiste-ul nou la http://mx-publisher.com/ de unde se poate descărca pachetul core şi o parte din modulele officiale.
Păi 3x.ro e pe php4, deci doar versiunea 2.8.2 este supportată, plus din cauza restricţiilor scriptul de instalare nu detecteză forumul phpBB2 şi va trebui să imporţi manual schema de instalare, să creezi tabela mx_portal şi fişierul de configurare config.php.
The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |