Cum pot sa fac sa ruleze filme

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ter22
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de ter22 »

Si acum l-am bagat, dar cum fac de exemplu sa scriu un mesaj si sa introduc filmuletul???Cu ce cod il bag, sau cum????? :?: Mi-am prin urechile!!! PLZZZ MUZET
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

ter22 scrie:Si acum l-am bagat, dar cum fac de exemplu sa scriu un mesaj si sa introduc filmuletul???Cu ce cod il bag, sau cum????? :?: Mi-am prin urechile!!! PLZZZ MUZET
Pur şi simplu adaugi înainte codului pe care îl ai un text.
Citeşte aici câte ceva despre textele în HTML sau pur şi simplu pui propoziţia fără niciun cod.
ter22
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de ter22 »

Nu stiu cat de explicit am fost, eu am un host pe care mi-am uploadat un filmuletz, cum fac ca acel filmuletz sa-mi ruleze in forum care este tot pe acelasi host??? Nu trebuie sa bag nici un BBcode??? Am bagat textul ala de mai sus care mi-ai scus sa=l bag in index_body!!! Dar acum cum pun filmuletul intr-un post??? Pot sa te contactez pe YM pentru a putea vb mai detaliat plsssss!!!!
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”