http://www.RomanianIT.info
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Madalin_Assul
- Utilizator înregistrat
-
- Fost coleg
- Madalin_Assul
- Utilizator înregistrat
Mersi de sfat da nu mai vizitau deloc contul ! Ce parere aveti despre tema ? ce ajustari sa mai fac ? www.RomanianIT.info Intregistrati-va si voi,sunteti destui forumisti inraiti pe aici
!

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Nu mai sterge userii.Uite hai sa iti dau un exemplu:Eu prima si prima data cand intru pe forum,pe langa ca ma uit cum arata,cum e structurat etc,ma uit la nr de useri si mesaje.De ce? Pai daca un forum are 5 useri si 20 mesaje mai are rost sa stai ? Nu ... Daca vezi un forum cu 500 de useri,zici:ia uite,sunt useri,sunt mesaje e ceva de capul forumului.Si te uiti mai atent la forum...
Arata super bine tema.Imi place!
spiridusu e plecat in vacanta !
- Madalin_Assul
- Utilizator înregistrat
- Madalin_Assul
- Utilizator înregistrat
Felul cum privesti tu situatia, nu stiu... ma amuza. Daca aceste statistici nu erau afisate direct, ce te faceai? Dadeai cu zarul... sa imi fac cont, sa nu imi fac? ?spiridusu_l1 scrie:Nu mai sterge userii.Uite hai sa iti dau un exemplu:Eu prima si prima data cand intru pe forum,pe langa ca ma uit cum arata,cum e structurat etc,ma uit la nr de useri si mesaje.De ce? Pai daca un forum are 5 useri si 20 mesaje mai are rost sa stai ? Nu ... Daca vezi un forum cu 500 de useri,zici:ia uite,sunt useri,sunt mesaje e ceva de capul forumului.Si te uiti mai atent la forum...

In primul rand, ca simplu ultilizator al internetului probabil nu cunosti si nu te uiti dupa aceste detalii ... ci dupa continut pentru ca asta te intereseaza, informatia. Din punctul meu de vedere, forumul poa' sa aibe si 10 utlizatori si 100.000 de utilizatori, din moment ce gasesc informatia pe care o caut, putin imi pasa numarul utilizatorilor.
RomanianIT, va dau un sfat. Asigurati materia zi de zi + SEO si nu veti duce lipsa de trafic. Odata ce am informatia disponibila... care ajuta la solutionarea problemelor mele si interesul vis-a-vis de comunitatea voastra, va creste... cine stie, poate investesc timpul si creez un cont. Informatie actualizata + rabdare= un loc destul de sus. (vorbesc la modul general).
Salutari,
Ralf
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Nu stiu, tu sa-mi spui... Am fost foarte amuzat de parerea ta si am comentat-o deoarece mi se pare ridicola...gandeste-te ca nu tastezi in browser adrese de forumuri din capul tau, ci dai de ele cu ajutorul motorului de cautare cu ajutorul unor cuvinte cheie care probabil solutioneaza problema ta, asta daca tu nu reprezinti 99% din utilizatorii netului, logic nu?
... vai imi cer scuze ca ti-am comentat parerea. Scrie undeva ca n-am voi sa imi spun parerea vis-a-vis de parerea ta, din moment ce o expui?
Cred ca s-a inteles ce am vrut sa spun. Daca vrei sa-mi spui ceva direct spiridusule si vrei sa nu mai 'comentez' parerile tale, te rog sa folosesti mesageria privata sa nu stricam topicul omului. Multumesc.

- Madalin_Assul
- Utilizator înregistrat
Intra si tu si participa la acest concurs : http://www.romanianit.info/viewforum.php?f=54 ! Joi este ultima zi,va astept acolo ! Castigatorul va primi rank special : Designer !