Numele categoriilor forumului in doua limbi

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
crstn_savu
Utilizator înregistrat

Numele categoriilor forumului in doua limbi

Mesaj de crstn_savu »

Salutare din nou,
Revin cu o noua problema. Am reusit sa obtin promisiunea unor acvaristi de renume din alte tari ca se vor inregistra si isi vor prezenta acvariile pe forumul meu. Problema cea mai mare este ca nu inteleg limba romana, iar singura varianta ramane traducerea pentru inceput a numelor categoriilor. Exista vreo varianta ca persoanele care selecteaza limba engleza sa vada numele categoriilor in limba engleza, iar cei care selecteaza limba romana sa vada acele nume in limba romana?

Multumesc anticipat.
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Pot fi două soluţii, faci o categorie în engleză care să conţină toate forumurile din română, ai exemplul aici.
Altă soluţie ar fi să adaugi două butoane sus numite ro şi en, la ro să fie link către forum şi la en link către translatorul de la google care traduce toate paginile forumului, dar nu cum trebuie.
Cred că preferi prima soluţie. :)
crstn_savu
Utilizator înregistrat

Mesaj de crstn_savu »

problema este ca eu as dori ca si in limba romana si in limba engleza sa apara toate mesajele. deci prima varianta cade.
A doua varianta cade iarasi din cauza calitatii traducerii Google care este deplorabila.

Nu am ce face, voi pune la numele fiecarei categorii: Denumirea romana / Denumirea Engleza desi nu is foarte incantat de aceasta varianta. Daca mai aveti si alte variante... astept. Multumesc oricum Muzet pentru intentiile bune.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”