Cum faci Topicuri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Cum faci Topicuri
Deci nu inteleg cum se face topicuri la phpbb3 ,ca le fac si nu apar ca faci subforum si dinalea asa ca ROG FOARTE FOARTE! frumos pe cineva sa faca un Tutorial N00bz! cum se face topicuri,si categori..etc. pentru phpbb3 Multumesc

- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Cum faci Topicuri
După ce le creezi trebuie să setezi perisiuni pentru fiecare grup la fiecare categorie.Tavis scrie:Deci nu inteleg cum se face topicuri la phpbb3 ,ca le fac si nu apar ca faci subforum si dinalea asa ca ROG FOARTE FOARTE! frumos pe cineva sa faca un Tutorial N00bz! cum se face topicuri,si categori..etc. pentru phpbb3 Multumesc

- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Selectezi grupul Guests sau dacă foloseşti limba română Vizitatori apoi apeşti pe Advanced Permissions şi trebuie le dai dreptul de a vizualiza categoriile, Can see the forum.Tavis scrie:da mei stiu dar cum setez .. ce adaug.. asta ma intereseaza . sa vada toti utilizatori topicurile chiar daca nu e inregistrat..
uite am ajuns la ultima faza adica am facute grupuile care trbeuia cum ar fi: asa si am ajuns la faza sa le dai Permisuni adica sa zicem la Administrator ce ii pun:
SI vreau sa-mi zici cum fac la fiecare.. intelegi? cum ii setezi sa se vada tot..
De ex : la Vip are acces doar sa steraga chestionarere dau un exemplu
Sper ca ai inteles.
PS:E in Romana ACP..
Cod: Selectaţi tot
Administrators, Bots, Global moderators, Graffer, Moderator, Registered users, V.I.P
Cod: Selectaţi tot
Nici un rol atribuit
Fara acces
Acces doar pentru vizualizare
Acces nelimitat
Acces nelimitat+Chestionare
Acces Total
In lista de asteptare pentru moderare
Acces Robot
De ex : la Vip are acces doar sa steraga chestionarere dau un exemplu
Sper ca ai inteles.
PS:E in Romana ACP..