eroare Language packs Romana

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Lord_marco
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

eroare Language packs Romana

Mesaj de Lord_marco »

Deci am instalat Language packs Romana pentru phpbb 3 si acum cand vreau sa modific ceva la setari sau altele imi ramane pagina alba si nu imi salveaza nimk :(. ( am sters Language packs Romana si aceeasi eroare imi da :(( .. imi ramane pagina alba .. ) Ce pot sa fac ?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Titlu topic schimbat ! citeste regulamentul !
Lord_marco
Utilizator înregistrat

Mesaj de Lord_marco »

asa si dupa mintea ta ce titlu ai vrea sa pun ? daca tot esti moderator si zici ca nu e bun titlu ai putea sa editezi si sa numai postezi degeaba !
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Lord_marco scrie:asa si dupa mintea ta ce titlu ai vrea sa pun ? daca tot esti moderator si zici ca nu e bun titlu ai putea sa editezi si sa numai postezi degeaba !
1. Ti-am pus eu titlu, potrivit regulamentului.

2. Am scris raspunsul pentru a marca actiunea facuta, phpbb.ro foloseste inca versiunea 2.0.x a phpbb.ro astfel ca nu sunt jurnalizate actiunile moderatorilor.

3. Dupa mintea mea voi ignora tenta mesajului tau.
Regulamentul forumului scrie:
Titlul unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topicuri de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente. Exemple de titluri de topic bune: "Imi da eroare de TABLE FULL la autentificare", "Nu pot restaura baza de date".
Lord_marco
Utilizator înregistrat

Mesaj de Lord_marco »

lol ma ... eu cand am facut topicul asta am pus la titlu eroare Language packs Romana ce ai schimbat tu ma ?
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Lord_marco scrie:asa si dupa mintea ta ce titlu ai vrea sa pun ? daca tot esti moderator si zici ca nu e bun titlu ai putea sa editezi si sa numai postezi degeaba !
Ban 14 zile, Lord_marco, limbaj.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”