Mai multe probleme !

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Madalin_Assul
Utilizator înregistrat

Mai multe probleme !

Mesaj de Madalin_Assul »

Salutare tuturor ! De curand am creat si eu o comunitate la inceput totul mergea bine,pana cand am inceput sa primesc reclamatii de la anumite persoane de pe forum ! in continuare voi enumera cateva probleme intampinate pe parcursul folosiri !

Fatal error: Call to undefined function validate_range() in /home/web156/public_html/includes/acp/acp_forums.php on line 925
Aceasta eroare imi apare cand incerc sa creez un forum intr-o categorie sau un subforum,si nu ma lasa sa il creez !

Cand intra cineva pe forum :
You don't have permission to access /viewforum.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) [2002]

A aparut doar la o singura persoana !
Si mai exista o problema,cineva a incercat sa imi instaleze cateva moduri dar nu a reusit de fiecare data ii aparea o anumita eroare ! Din ce cauza ? Se poate rezolva aceste probleme fara sa pierd mesajele si persoanele de pe forum ? Forumul este la inceput are doar o saptamana si ceva de activitate ! Nu as vrea sa pierd ! Deci se poate rezolva ?

PS: Daca am scris ceva gresit in acest post rog toate persoanele de pe forum sa ma ierte deoarece am scris acest post in graba !

Edit: Am cautat pe server fisierul acp_forum,si am dat un eidt din cpanel ! Am dat scrool pana la,lina 925 si acolo se afla acest cod:

validate_range($range_test_ary, $errors);

Ce este gresit ? De ce imi apare acea eroare ? Ma poate ajuta cineva ?
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Cand intra cineva pe forum :
You don't have permission to access /viewforum.php on this server.
Aicea cred ca trebuie sa schimbi CHMOD ca sa fie accesibil.
Madalin_Assul
Utilizator înregistrat

Mesaj de Madalin_Assul »

Dar problema a doua cum o rezolv !?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

si mai exista o problema,cineva a incercat sa imi instaleze cateva moduri dar nu a reusit de fiecare data ii aparea o anumita eroare ! Din ce cauza ? Se poate rezolva aceste probleme fara sa pierd mesajele si persoanele de pe forum ? Forumul este la inceput are doar o saptamana si ceva de activitate ! Nu as vrea sa pierd ! Deci se poate rezolva ?
Ce MODuri ? Care sunt erorile ?
Ultima oară modificat 25-Iun-2008, 10:30:31 de către dorin, modificat 1 dată în total.
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

eu sunt acel cineva
viewtopic.php?t=12484
geo
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”