Probleme mari cu tema.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Probleme mari cu tema.
Salutare. Aseara am dat contul de admin unui prieten sa faca topic-urile pe forum. Le-a terminat aseara, forumul nu avea nici o problema, azi dimineata la fel, dar acuma cand intru...raman socat
Nici urma de a mai deosebi tema, totul este pe fundal alb si categoriile sunt pur si simplu una sub alta. Am mai patit de cateva ori asa, dar atunci aveam bridge intre phpbb si joomla. Din ce motiv sa isi schimbe continutu tema, asa, pur si simplu? Nu e compatibila platforma evonet cu phpbb3 sau din cauza bannerelor din footer pe care le-am bagat fara a sti vreun limbaj (html, php) ? Multumesc.

- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Probleme mari cu tema.
regula noua: nici o data sa nu pui ceva ce nu cunosti la tine pe site. daca pui un banner de la trafic/statistics este ok, dar restul trebuie verificate pentru a evita unele complicatii. poti ajunge pe site-uri de top, iti dau ei un cod si te trezesti cu complicatii mai tarziu (virusi, keylogger, iframe).eXtaZiusS scrie:Salutare. Aseara am dat contul de admin unui prieten sa faca topic-urile pe forum. Le-a terminat aseara, forumul nu avea nici o problema, azi dimineata la fel, dar acuma cand intru...raman socatNici urma de a mai deosebi tema, totul este pe fundal alb si categoriile sunt pur si simplu una sub alta. Am mai patit de cateva ori asa, dar atunci aveam bridge intre phpbb si joomla. Din ce motiv sa isi schimbe continutu tema, asa, pur si simplu? Nu e compatibila platforma evonet cu phpbb3 sau din cauza bannerelor din footer pe care le-am bagat fara a sti vreun limbaj (html, php) ? Multumesc.
daca nu stii ce inseamna ceva din cod da un search pe google cu "html tag cod"
exemplu: html tag <b> (vei vedea ca zice ca inseamna BOLD
geo
Dupa cum am anticipat, a inceput iar sa nu functioneze corect tema. Aseara l-am instalat de la 0 pe host fara nici o modificare si iar face figuri tema. Uitati cum apare: 
A mai patit cineva? Din ce cauza se intampla asta?

A mai patit cineva? Din ce cauza se intampla asta?
Scripturile sunt doar de la gtop text trafic si statistics. Ma referisem ca nu stiu daca le-am inserat bine in footer, am facut asta folosind dreamweaver.regula noua: nici o data sa nu pui ceva ce nu cunosti la tine pe site. daca pui un banner de la trafic/statistics este ok, dar restul trebuie verificate pentru a evita unele complicatii. poti ajunge pe site-uri de top, iti dau ei un cod si te trezesti cu complicatii mai tarziu (virusi, keylogger, iframe).
daca nu stii ce inseamna ceva din cod da un search pe google cu "html tag cod"
exemplu: html tag <b> (vei vedea ca zice ca inseamna BOLD
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
daca nu ai nici o modificare descarca de la sectiune de download dload.php ultima versiune de phpbb, s-ar putea sa ai vre-un fisier corupt care iti face asta ( presupunand ca tema este 100% buna si fara erori)
geo
Exista.arrasoft scrie:pare ca nu vede fisierul de css, ii lipsesc style-urile, verifica
Era ultima versiune. Oricum, am instalat-o din nou si acuma functioneaza bine (deocamdata). Incep sa cred ca ar fi totul o incompatibilitate cu serverul, vazand ca in "System" in ACP apare eroarea:megeo scrie:daca nu ai nici o modificare descarca de la sectiune de download dload.php ultima versiune de phpbb, s-ar putea sa ai vre-un fisier corupt care iti face asta ( presupunand ca tema este 100% buna si fara erori)
Cod: Selectaţi tot
Informaţie
Operaţiunea nu a putut fi finalizată deoarece funcţia fsockopen a fost dezactivată sau serverul care este interogat nu a fost găsit.