Group Legend Positioning
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Group Legend Positioning
Am incercat sa instalez acest mod si nu mi-a reusit ... mi-au aparut peste tot probleme ... ar putea sa faca cineva un tutorial ... ? ar fi de mare folos .... am citit pe forum si sunt multe subiectul de tipul acesta ca vor sa fie legenda aliniata cum placul fiecaruia ...

- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Group Legend Positioning
Lasă o adresă către MOD, eu nu am auzit nimic despre el.Log1teCk scrie:Am incercat sa instalez acest mod si nu mi-a reusit ... mi-au aparut peste tot probleme ... ar putea sa faca cineva un tutorial ... ? ar fi de mare folos .... am citit pe forum si sunt multe subiectul de tipul acesta ca vor sa fie legenda aliniata cum placul fiecaruia ...

Ce probleme ţi-au apărut peste tot ?
Urmează paşii din fişierul .xml, dacă facem tutorial o să scriem exact ceea ce este şi acolo.
Altădată să postezi la 3.0.x Suport pentru MODificări.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 23&start=0
de aici l-am luat...
nu o merge cumva si 3.0.0 gold ? :-s
sau daca makr nu o sa mearga .... o solutie cum sa fac sa se aranjeje toate rangurile de la legenda in ordinea care o vreau eo .... am incercat cu "[ Text ]" si nu merge ....
de aici l-am luat...

nu o merge cumva si 3.0.0 gold ? :-s
sau daca makr nu o sa mearga .... o solutie cum sa fac sa se aranjeje toate rangurile de la legenda in ordinea care o vreau eo .... am incercat cu "[ Text ]" si nu merge ....