CabaleMU
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
CabaleMU
Am deschis o communitate de Jocuri Online, si anume un joc online Foarte populat care se numeste Cabal Online, communitate este una mare cu multi Utilizatori pe ea. Avem nevoie de "Staff" si de Moderatori, Coderi c++, Helperi care sa stiu foarte bine limba engleza. Forumul este multilanguage: Romanian respectiv English Page. Avem un numar de 2157 de utilizatori. Pentru moderatoare,coderi c++ si heperi contactati-ma la di-ul ikhanna25 . Va asteptam in communitate!
Link: www.CabaleMU.mygoo.org
Link: www.CabaleMU.mygoo.org
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Nu cred ca e nevoie. Forumul este in engleza si pentru phpbb.com are.
Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Nu tu ikhanna25.Nu e forumgratuit.
Ooo ...acum am vazut nr de useri in raport cu nr de mesaje...Ce de boti ....
)
Our users have posted a total of 351 messages
We have 2173 registered users
Schimba icon de la msj noi,vechi.
Scoate (sau muta) bannerele alea cu VOTE FOR US!
Ai putea incerca si un alt banner ...

Ooo ...acum am vazut nr de useri in raport cu nr de mesaje...Ce de boti ....

Our users have posted a total of 351 messages
We have 2173 registered users
Schimba icon de la msj noi,vechi.
Scoate (sau muta) bannerele alea cu VOTE FOR US!
Ai putea incerca si un alt banner ...
spiridusu e plecat in vacanta !
Pai sa-ti spun cum a fost. La inceput a fost peste 7000 de posturi. Dar acum am sters tot si am refacut din nou. Tot ce vezi acolo NU sunt boti. Booti NU ar posta mesaje si s-ar conecta de 5 ori [minim] pe zi si sa se uite prin Categoriile Forumului. Intradevar, Forumu nu e un Forum Gratuit.Ooo ...acum am vazut nr de useri in raport cu nr de mesaje...Ce de boti .... Smile
Cu bannerul de sus vreau sa-ti zic ca este Banner Oficial al Forumului, si nu il voi schimba. Unde scrie VOTE FOR US sunt ca sa votati! Deja suntem pe locuile 1-2 in Top-uri. Vreau pareri despre Forum cum ar fi ele, bune sau rele, nu conteaza, nu ma supar.

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Da,am inteles...dar arata foarte nasol acolo sus de tot... Cu ce te incalzeste ca esti sus in top daca forumul merge...nasol?ikhanna25 scrie:Unde scrie VOTE FOR US sunt ca sa votati! Deja suntem pe locuile 1-2 in Top-uri. Vreau pareri despre Forum cum ar fi ele, bune sau rele, nu conteaza, nu ma supar.
spiridusu e plecat in vacanta !