Salut,
Aş dori să improvizez un mic studio de înregistrări acasă, de ceva timp m-am apucat de versuri hiphop şi aş dori să înregistrez pe pc-ul personal, unde totul iese lejer (nu ca la un studio închiriat), dar, am o mică (mare) problemă, nu prea le am cu plăcile de sunet, aş vrea ceva bun (care să înregistreze fără fâşâieli de fundal ş.a.m.d. ) la un preţ acceptabil, aştept câteva recomandări, mulţumesc mult, numai bine!
Recomandare placă de sunet
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
de ce sa improvizezi...
nu stiu exact cum se numeste, dar este un aparat ca un fel de karaoke, ce iti reda melodia(negativu) iar tu poti inregisra pe el, iar apoi iti salveaza pe un cd.
bagi cd in comp si te joci cu melodia.
bine inteles daca vrei sune perfect ai nevoie de microfon profesional, care iti zic sigur ca este foarte scump.
nu stiu exact cum se numeste, dar este un aparat ca un fel de karaoke, ce iti reda melodia(negativu) iar tu poti inregisra pe el, iar apoi iti salveaza pe un cd.
bagi cd in comp si te joci cu melodia.
bine inteles daca vrei sune perfect ai nevoie de microfon profesional, care iti zic sigur ca este foarte scump.
geo
Vad ca acest post este destul de vechi dar m-am gandit ca poate ajut si yo pe cineva aici pe forum chiar daca unii nu m-au ajutat pe mine.
Cea mai recomandata placa de sunet din partea mea este cele de la Creative, microfonul profesional nu este chiar asha de scump, potzi sa iti iei un microfon la 350 RON Behringer B-1 si automat pentru el iti trebuie si un mixer care unul acceptabil si recomandat de mine este Behringer Xenyx cu care lucrez si eu si sunetul meu este destul de acceptabil, se aude aproape ca in studio.
Sper ca am ajutat!
Cea mai recomandata placa de sunet din partea mea este cele de la Creative, microfonul profesional nu este chiar asha de scump, potzi sa iti iei un microfon la 350 RON Behringer B-1 si automat pentru el iti trebuie si un mixer care unul acceptabil si recomandat de mine este Behringer Xenyx cu care lucrez si eu si sunetul meu este destul de acceptabil, se aude aproape ca in studio.
Sper ca am ajutat!