Tema

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
El
Utilizator înregistrat

Tema

Mesaj de El »

Salut. Am copiat de curand in calculator un forum cu un program si vreau sa stiu daca pot folosi template-u salvat pentru o viitoare comunitate ... in folderu' templates s-a salvat asa .... numele templateului ( folder ) si in asta mai sunt 1 fisier ( nume template_default.css ) si un alt folder cu imagini :) deci ... e tot template-u ? :| il pot folosi pe alt forum ?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Tema

Mesaj de Muzet »

El scrie:Salut. Am copiat de curand in calculator un forum cu un program si vreau sa stiu daca pot folosi template-u salvat pentru o viitoare comunitate ... in folderu' templates s-a salvat asa .... numele templateului ( folder ) si in asta mai sunt 1 fisier ( nume template_default.css ) si un alt folder cu imagini :) deci ... e tot template-u ? :| il pot folosi pe alt forum ?
Dacă sunt câteva imagini, fişierul nume_default.css şi un folder cu imagini Topic Nou, Răspunde şi celelalte este tot.
Ca o precizare, în phpBB 2.x folderul cu teme se numeşte templates iar la phpBB 3.x se numeşte styles. Dacă spui că se numeşte templates este pentru phpBB 2 (se înţelege asta şi din conţinutul lui) astfel încât nu îl poţi folosi pentru phpBB 3.
El
Utilizator înregistrat

Mesaj de El »

Multumesc mult de tot Muzet puteti inchide topicu' :)
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”