Flash
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Kebur
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Flash
Stiti vreun flash site builder gratuit care nu necestia cunostinte flash, dar totusi are destule optiuni? daca s-ar putea downloada ar fi super (am gasit cateva dar erau online)! Sa nu ziceti macromedia flashworks sau dinastea grele!
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: flash site builder
Chiar un flash site builderKebur scrie:Stiti vreun flash site builder gratuit care nu necestia cunostinte flash, dar totusi are destule optiuni? daca s-ar putea downloada ar fi super (am gasit cateva dar erau online)! Sa nu ziceti macromedia flashworks sau dinastea grele!

Cred ca o sa-ti placa

- GarGa
- Nou venit
WYSIWYG pentru un site web
De unde as putea face rost de un flash cu care sa pot construi o pagina web in intregime.Deci de la a la z numa flash...care stie ma rog sa-mi zica si mie
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
-
- Utilizator înregistrat
Intra pe www.softpedia.com si cauta 'flash site builder' La casuta de cautare rapida. Cred ca gasesti acolo destule
- salut_eu_sunt
- Utilizator înregistrat