Error in obtaining userdata

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
eNNNdz0r
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de eNNNdz0r »

Salut , sunt nou pe aici , sunt nou in ale forumului . Am citit foarte mult din forumul vostru , vad ca voi chiar va dati silinta sa ajutati pe cei care nu stiu , asta chiar apreciez .
Hai sa trecem la subiect . Am mutat baza de date de pe un host pe altul , ambele forumuri foloseau phpbb2 .
Primul forum este hostat la Mydomain unde nu am acces la fisierele lui , nici la PHPAdmin , Cpanel s.a.m.d .
Pe al 2 host am acces la absolut tot.Intr-un final am reusit sa mut baza de date , dar cand ma loghez cu orice utilizator primesc aceasta eroare :

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'user_login_tries' in 'field list'

SELECT user_id, username, user_password, user_active, user_level, user_login_tries, user_last_login_try FROM forum_users WHERE username = 'eNdz0r'

Line : 65
File : login.php

Aveti idee ?!Care ar putea sa ma ajute modificand login.php sau altceva , va rog din suflet dati-mi un pm si va dau orice date aveti nevoie ! Multumesc si numai bine !
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

:?: Ce versiune de phpbb ai folosit pe vechiul host ?

:?: Ce versiune de phpbb folosesti pe noul host ?

:idea: Este posibil ca versiune phpbb utilizata curent sa fie mai noua decat tabelele din baza de date care sunt valabile pentru o versiune anterioara sau tabela de utilizatori sa fie modificata in urma instalarii unor MODificari.

:idea: Solutia recomandata: Cauta scripturile de update a bazei de date de la versiunea anterioara folosita la cea curenta.
eNNNdz0r
Utilizator înregistrat

Mesaj de eNNNdz0r »

dorin scrie::?: Ce versiune de phpbb ai folosit pe vechiul host ?

:?: Ce versiune de phpbb folosesti pe noul host ?

:idea: Este posibil ca versiune phpbb utilizata curent sa fie mai noua decat tabelele din baza de date care sunt valabile pentru o versiune anterioara sau tabela de utilizatori sa fie modificata in urma instalarii unor MODificari.

:idea: Solutia recomandata: Cauta scripturile de update a bazei de date de la versiunea anterioara folosita la cea curenta.
Done , ms .
Erau diferite , am pus pe al 2 host ca pe primul .
Am facut dns pe noul host si imi apare asa cand intru :

Not Found
The requested URL / was not found on this server.

Idei ?
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Ar fi mai bine sa raspunzi exact pentru a te putea ajuta, in special versiunea phpbb utilizata.
eNNNdz0r
Utilizator înregistrat

Mesaj de eNNNdz0r »

phpbb2 2.0.19
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

eNNNdz0r scrie:phpbb2 2.0.19
Presupun ca asta e raspunsul la ambele intrebari, ar trebui sa fi mult ma explicit daca vrei ajutor.

Daca reluam eu prespun asa: ai salvat BD (cum?) de pe vechiul host, ai restaurat-o pe noul host (inainte sau dupa instalatea phpbb ? ; a fost o noua instalare sau doar ai mutat fisierele si si ai schimbat parametrii ? de unde i-ai schimbat ? din BD sau din PA ?)

Uitasei ca pe vechiul host ai avut phpbb 2.0.19 si pe noul host ai pus phpbb 2.0.23 cu tabelele de 2.0.19 ?

Acum intelegi ca nu putem merge pe presupuneri ?
---------------------------------------------------------------
P.S. Titlu topic schimbat din Problema mare !
Mutat de la 2.0.x. Cum pot sa...?
eNNNdz0r
Utilizator înregistrat

Mesaj de eNNNdz0r »

dorin scrie:
eNNNdz0r scrie:phpbb2 2.0.19
Presupun ca asta e raspunsul la ambele intrebari, ar trebui sa fi mult ma explicit daca vrei ajutor.

Daca reluam eu prespun asa: ai salvat BD (cum?) de pe vechiul host, ai restaurat-o pe noul host (inainte sau dupa instalatea phpbb ? ; a fost o noua instalare sau doar ai mutat fisierele si si ai schimbat parametrii ? de unde i-ai schimbat ? din BD sau din PA ?)

Uitasei ca pe vechiul host ai avut phpbb 2.0.19 si pe noul host ai pus phpbb 2.0.23 cu tabelele de 2.0.19 ?

Acum intelegi ca nu putem merge pe presupuneri ?
---------------------------------------------------------------
P.S. Titlu topic schimbat din Problema mare !
Mutat de la 2.0.x. Cum pot sa...?
Gata am rezolvat . Puteti inchide topicul !

PS : era mai complicat pentru ca la primu host nu aveam acces la fisiere si nici nu stiam ce versiunea foloseau . Intr-un final am scoso la capat .
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”