Mod baza de date

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Cybernetyc
Utilizator înregistrat

Mod baza de date

Mesaj de Cybernetyc »

exista vreun mod pentru baza de date penru care sa fie mai bine protejata ? adica la caderile de tensiune etc ..

sau macar sa-mi spuneti niste trick-uri .. ce ar trebuii sa am sa nu se strice baza de date .. sa am cat mai putine moduri .. cum sa fac etc
...
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

baza de date e protejata prin serverul MySQL, nu cred ca se poate face asa ceva cu un MOD, cel mult MODul asta ar putea sa salveze BD la anumite intervale de timp presetate.
Cybernetyc
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cybernetyc »

dorin scrie:baza de date e protejata prin serverul MySQL, nu cred ca se poate face asa ceva cu un MOD, cel mult MODul asta ar putea sa salveze BD la anumite intervale de timp presetate.
stiu .. se numeste auto bakcup e facut de omar .. il am .. intradevar .. m-a salvat de 2-ua ori ... dar la mine pe forum cand se ia curentul odata .. zice ca nu sepoate conecta la baza de date .. trebuie sa dau drop apoi import ca sa fie ok .. dar pe alte forumuri care sunt pe acelasi host si se intampla acelasi lucru nu se intampla asta , oare de ce ? ca am prea multe moduri ? de exemplu am multemoduricare nu-mi meg si imi sunt in ACP ... sa fie asta problema ?
...
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Nu conteaza numarul de MODuri daca se intrerupe curentul. Serverul MySQL il ai pe propriul PC ? Pune un UPS :idea:
Cybernetyc
Utilizator înregistrat

Mesaj de Cybernetyc »

dorin scrie:Nu conteaza numarul de MODuri daca se intrerupe curentul. Serverul MySQL il ai pe propriul PC ?
nu nu .. e pe NS de provider de internet .. IPN daca ai auzit deci e dedicat .. e linux ...
...
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Daca ai astfel de probleme anormale pentru un host de calitate, sfatul meu este sa-l schimbi !
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”