www.strykers.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
www.strykers.ro
Sal , site-ul meu este www.strykers.ro ! Sper sa va placa , am cumparat templateul de la niste sarbi si am modificat pe ici pe colo , inca e in constructie .
Forumul este http://forum2.strykers.ro !
Pareri , sugestii astept . Si schimb de linkur idaca vreti .
Forumul este http://forum2.strykers.ro !
Pareri , sugestii astept . Si schimb de linkur idaca vreti .
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Man eu acuma incerc sa mut forumul , asta e praf , am webhosting dar nu imi iese la baza de date . Intr-un final am mutat-o si la fiecare user cu care ma logam imi dadea eroare ...spiridusu_l1 scrie:Siteul nu ma impresioneza cu nimic.Nu e nimic...special.
La forum,scoate de urgenta pop-urile alea.Sunt stresante rau de tot.
Tema nemodificata...E simpla.
Avem 1443 utilizatori inregistrati ...Bravo!
bafta ...
De asta vreau sa stiu ce versiunea de phpbb2(2.0.023 , s.a.m.d ) este la mydomian (hostul vechi) sa o instalez pe noul host si sa mut baza de date .
La Mydomain nu am acces la fiesierele forumului ..
Iar site-ul cum ziceam mai sus este in lucru .
eu as vrea link exchange cu siteul de la semnatura
pm cu id daca vrei
@
vezi ca nu arata bn ipul sus ... sau il arata numai la mn gresit ..

@
vezi ca nu arata bn ipul sus ... sau il arata numai la mn gresit ..
Cod: Selectaţi tot
IP Tau: 127.0.0.1
vezi ca am statistici pe site .. bv daca ai 200 iti urez succes sa ai cat al meu si + ..eNNNdz0r scrie:Mane , tu vrei sa fac schimb de linkuri cu unul care are fix pe prima pagina cum intri , mare scris , CODURI PTR CS ? Cred ca ai 50 de vizitatori pe zi . Eu am 200. + ca site-ul tau e prea plin .

- Aliniuz
- Fost coleg
Ce naiba?
Observ ca majoritatea pustilor care-si cumpara domenii, au cuvinte agramate in componenta si deseori scrise fuNkY, cu y in loc de i, 0 in loc de o, 4 in loc de A, 7 in loc de r, 5 in loc de S si lista poate contina pana se termina caracterile alfabetice. Asa e trendul acum, sau de ce?
Momentan ma depaseste.
Observ ca majoritatea pustilor care-si cumpara domenii, au cuvinte agramate in componenta si deseori scrise fuNkY, cu y in loc de i, 0 in loc de o, 4 in loc de A, 7 in loc de r, 5 in loc de S si lista poate contina pana se termina caracterile alfabetice. Asa e trendul acum, sau de ce?
Momentan ma depaseste.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Nu esti singurul.E o tampenie.Cei care folosesc acest limbaj (mult spus asa) au senzatia ca impresioneaza ...Trend,da,bine spui.Aliniuz scrie:Ce naiba?
Momentan ma depaseste.

spiridusu e plecat in vacanta !
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux