Salutare,
am si eu 2 intrebari:
1. va ocupati de traducere/support ecc si de phpnet 4.0 ? daca nu o faceti voi exista o altra comunitate phpnet.ro ?
2. cum se poate migra de la phpnet 3.5 la phpbb ultima versione ?
Multumesc mult si va felicit pentru activitatea voastra de localizare si nu numai !
O zi buna
PS Exista o lista de comparatie intre phpnet si phpbb ca sa inteleg care este mai bun ? Voi ce parere aveti ? phpnet iti da multe avantaje ?
migrare de la phpnet
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Re: migrare de la phpnet
Imi raspund singur:nabres2004 scrie:Salutare,
am si eu 2 intrebari:
1. va ocupati de traducere/support ecc si de phpnet 4.0 ? daca nu o faceti voi exista o altra comunitate phpnet.ro ?
2. cum se poate migra de la phpnet 3.5 la phpbb ultima versione ?
Multumesc mult si va felicit pentru activitatea voastra de localizare si nu numai !
O zi buna
PS Exista o lista de comparatie intre phpnet si phpbb ca sa inteleg care este mai bun ? Voi ce parere aveti ? phpnet iti da multe avantaje ?
am vazut ca phpbb nu iti permite sa folosesti fisiere atasate

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: migrare de la phpnet
instalezi Attachment Mod !nabres2004 scrie:am vazut ca phpbb nu iti permite sa folosesti fisiere atasate
-
- Utilizator înregistrat
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nabres, nu există un convertor la phpBB pentru phpnet (e prima oara când aud
)
Aşa cum a zis şi Mihai trebuie să cunoşti tabelele ce alcătuiesc baza de date. Uităte şi tu prin structura tabelelor, înlocuieşte ce este de înlocuit..

Aşa cum a zis şi Mihai trebuie să cunoşti tabelele ce alcătuiesc baza de date. Uităte şi tu prin structura tabelelor, înlocuieşte ce este de înlocuit..