se pot modifica dimensiunile fontului, culori etc. in Administrare Stiluri, dar dimensiuni no way...

daca vrei sa integrezi forumul in site, iar site-ul are o dimensiune fixa in px, atunci poti sa pui tot forumul intr-un tabel avind latimea site-ului [ca lungine nu-i dai nici o valoare, ca se redimensiunoneaza el in functie de continut], insa lasi dimesiunile din forum, in procente, ca sa se poata redimensiona.immanuel scrie:este destul de important sa fixez totul in pixeli, sau cel putin la o latime fixa.
cit priveste problema asta, tind sa cred ca este o eroare din Dreamweaver. in mod normal ar treb sa te lase sa modifici orice valoare. intra pe cod si modifica valorile de acolo si treb sa mearga. insa ai grija sa nu ai valori diferite la un tabel cu 2 sau mai multe coloane. daca valoarea totata este in procente, nu da valori in px pe coloane.immanuel scrie:de ce nu ma lasa la modific in pixelii de la latime? de fiecare data cand ii dau, sa zicem, 50, imi apare 179(50) si valoarea mea nu o ia in seama. in sursa nu am gasit nicaieri valoarea "179"...
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Google [Bot] și 15 vizitatori