Critical error la apache2 cu phpBB MODificat

Discuţii legate de forumul PhpBB MODificat. Acest forum are instalate implicit unele din cele mai utilizate MODificări.
Închis
mariuscarneala
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Critical error la apache2 cu phpBB MODificat

Mesaj de mariuscarneala »

Buna ziua.

Ma chinui de 5 ore cu opera lui mihaitza... Imi crapa apache cu critical error la "view topic" de oriunde as incerca sa-l accesez. Citez:

Cod: Selectaţi tot

apache.exe - Application error
The exception unknown software exception (0xc00000fd) occured in the application at location 0x00cdb2f7.
Click OK to terminate the program
Click on Cancel to debug the program
Nu m-oi apuca sa fac debug la apache :shock: Omu asta e de negasit pe YIM... asa ca postez aici. Mai erau probleme, dar le-am rezolvat orbecaind prin acest forum. Spun asa pentru ca functia de cautare merge... NU. Am incercat cuvintele cheie "apache critical error mod attachment phpBB MODificat" si mi-a dat vreo 29 de pagini X nu stiu cate posturi pe pagina... De asta postez...

Eu am un forum pe ...lx.ro si ma interesa in primul rand doar modul attachment si daca tot am vazut solutia asta "all-in-one" am zis s-o incerc... Spre binele meu ca am incercat intai acasa. Daca le crapau la aia din California apachu'? Ma dadea nenea webmaster de la LX afara in suturi...

Haideti va rog raspundeti v'unu daca stiti despre ce e vorba... cat mai repede... ca site-ul e de azi-noapte "in lucrari de intretinere". Mersi
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

- cred ca ai si ceva probleme cu SO/browser-ul
- incearca mai bine cu phpBB 2.0.9 + Attachement MOD
- cand ai probleme anunta-ne pe forum si nu pe chat
- nu sunt sigur ca lx.ro e fiabil (au fost deja semnalate probleme cu acest hosting)
mariuscarneala
Nou venit

am dat pana la urma de mihaitza... si tocmai spunea ca nu prea are cum sa se mai ocupe de BB MODificat... in schimb am depistat eu fisierul din care provine eroarea: viewtopic.php din radacina. L-am inlocuit cu viewtopic din vechea versiune de phpBB, 2.0.6, si merge bine acuma. In schimb, nu stiu unde o sa mai fie probleme de-acuma... Asta e.. macar mi-am rezolvat problema mea.... poate invata si altii...
Cat despre LX... au marit limita fisierelor la 1 MB... e un pas si asta spre mai bine... pacat ca n-au mail();
bogdan

Mesaj de bogdan »

ai reusit sa instalezi un forum pe lx.ro ? si merge ? daca da, ar fi util sa scrii un articol despre instalarea pe acest server similar cu cele din Catalogul cu articole.
mariuscarneala
Nou venit

Sigur... cand o sa-mi fac un pic de timp. dar nu am intampinat dificultati majore. Atat doar ca: baza de date e localhost; username: nume_lx_ro (deci fara punct sau simplu nume); DBname: nume_lx_ro; pass: aceea de pe ftp. Exemplul de forum e la http://herbaline.lx.ro/_index.php - dar asta e link temporar si in rest e http://herbaline.lx.ro.
Cam asta e... o sa vad cum o sa functioneze artificiul meu... urati-mi succes!
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

bogdan, eu am forum instalat la lx.ro si se instaleaza normal, fara nici o problema... datele refritoare la baza de date le primesti pe mail si il instalezi normal... la mine totul a decurs cum trebuie.
bogdan

Mesaj de bogdan »

mjr scrie:bogdan, eu am forum instalat la lx.ro si se instaleaza normal, fara nici o problema... datele refritoare la baza de date le primesti pe mail si il instalezi normal... la mine totul a decurs cum trebuie.
permit si folosirea gratis a functiei de mail ?

asa cum am precizat si mai sus ar fi util sa scrie cineva care a reusit o instalare a forumului pe lx.ro un articol complet despre aceasta instalare folosind ca referinta articolele din categoria Instalare phpBB ! se ocupa/propune cineva ?
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

am sa ma ocup eu...
bogdan

Mesaj de bogdan »

mjr scrie:am sa ma ocup eu...
succes !

PS. te rog ca dupa ce il finalizezi sa-mi dai un PM ca sa-l public !
Închis

Înapoi la “PhpBB MODificat”